10 rutete hverdagsskjørt til under tusenlappen

KORT ELLER LANGT: Skuespiller Katerina Graham og modell Hilary Rhoda styler begge sine ruteskjørt med skjorte og grå genser. Øverst til venstre: Cubus, 199 kr. Nederst til venstre: Zara, 399 kr. Øverst til høyre: Eu.Monsoon.co.uk, 820 kr. Nederst til høyre: NewLook.com, 174 kr. Foto: Getty Images / All Over Press / Produsentene

Oppdater hverdagsantrekket ved hjelp av et skjørt i høstens heteste mønster.

Sonia Huanca Vold
Publisert:

Céline, 3.1 Phillip Lim, Tommy Hilfiger, Dolce & Gabbana, Stella McCartney og Saint Laurent er blant motehusene som har strødd ruter over høst- og vinterkolleksjonene sine. Det klassiske mønsteret kommer i mange forskjellige varianter, noe som gjør trenden lett å implementere i forskjellige stiler.

Mens Saint Laurents rocka visning var tydelig inspirert av både punk og grunge, minnet Célines ruter om gamle vedsekker. Tommy Hilfigers catwalk-antrekk var på sin side som tatt rett ut fra en gammel kostskole.

En enkel måte å få trenden inn i garderoben på er å investere i et rutete skjørt, og det passer like godt på hverdager som til fest.

Les også:Slik bruer du høstens ruter - 10 inspirerende antrekk

MANGE VARIANTER: Øverst til venstre: Asos.com, 290 kr. Øverst i midten: NewLook.com, 174 kr. Øverst til høyre: MissSelfridge.com, 309 kr. Nederst til venstre: Mango, 299 kr. Nederst i midten: Zara, 559 kr. Nederst til høyre: Asos.com, 386 kr. Foto: Produsentene

Har du en feminin og elegant stil, kan du prøve den på den nye skjørtelengden som rekker til midt på leggen. Pass på at skjørtene med mye vidde har høyt liv slik at du får en flatterende silhuett. Ha strikkegenseren på innsiden av skjørtet eller velg en kort genser til, slik at antrekket ikke blir seende ut som en stor sekk.

Velg et kort ruteskjørt om du ønsker å prøve deg på den røffe Saint Laurent-looken. Kombiner det med flate, grove boots, sorte strømpebukser og en tykk genser til hverdags. Skal du bruke skjørtet til fest og høye hæler, bør du velge et kort skjørt med litt vidde slik at det ikke bikker over til å bli for vågalt.

Få flere skjørt-tips i «Høstens trendguide»:

Publisert: