Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Den perfekte julegaven (til deg selv): Seks deilige tøfler

Har du enda ikke funnet den perfekte julegaven til kvinnen i huset? Her er seks varme tøfler du trygt kan legge under juletreet.

Tøfler hovedbilde

Tøfler fra River Island. Foto: Produsenten

Tøfler hovedbilde

Tøfler fra Birkenstock på Zalando. Foto: Produsenten

Det er få ting vi liker like godt som å kle oss i behagelige og delikate koseplagg etter lange julekvelder med litt for trange kjoler og altfor mye god mat. Det lekre pentøyet skal av, helene skal vekk og kosebuksen og de varme tøflene skal på!

Med andre ord: Har du enda ikke funnet gaven du ønsker å overraske din kjære med på julaften, kan du trygt gå til innskjøp av lekre koseplagg – og nei, vi får ikke nok av dem, spesielt ikke i vintermånedene! Eventuelt er dette den perfekte førjulsgaven til deg selv midt oppi førjulsstresset.

I tillegg til kosebukser i deilige stoffer er tøfler en sikker vinner. Gå for et fôret par som kjennes ut som silke på føttene!!

Her er MinMotes seks favoritter:

Tøfler

Tøfler fra Tory Burch. Foto: Produsenten

Tøfler

Tøfler fra River Island. Foto: Produsenten

Selvom tøfler i hovedsak kun skal varme, betyr det ikke at de ikke kan være fine i tillegg. Jakt etter et par med mye fôr og i delikate og klassiske farger hun ikke går lei av. Beige, sort og grå er gode alternativer som passer til det meste.

Tøfler 1

Tøfler fra Face på Eurosko. Foto: Produsenten

Tøfler 1

Tøfler fra H&M. Foto: Produsenten

Etter lange julenetter med høye hæler, setter vi gjerne føttene i et par gode tøfler som ikke strammer dagen derpå. Kjøp tøfler som om du skulle kjøpt et par gode vintersko; med gode såler som gir god støtte og som ikke er glatte.

Tøfler 2

Tøfler fra Zara Home. Foto: Produsenten

Tøfler 2

Tøfler fra Birkenstock på Zalando. Foto: Produsenten

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?