Får ektemannen med på designerteamet

Hun var tidligere mest kjent som fotballfrue, men gjør stor suksess som klesdesigner. Nå har Victoria Beckham overtalt ektemannen David Beckham til å bli med på designerteamet.

silje
Publisert:

I de siste årene har Victoria Beckham gjort seg kjent som en seriøs designer med stor suksess både med kjolekolleksjoner og egen denimkolleksjon. Kjendisene elsker kjolene hennes og er ofte å se i Victorias design på rød løper. Drew Barrymore, Elle MacPherson og Jennifer Lopez er bare noen av kjendisene som har vist seg i Victoria kjolekreasjoner, som ofte beskrives med lovord som tidløs og glamorøs design.

Kjendisene får ikke nok av Victorias kjoler. Se bilder her!

Overtalte ektemannen til å bli designer

Nå vil Victoria utvide designeremperiet, og har overtalt ektemannen til å designe en egen herrekolleksjon under hennes suksessfulle linje. I følge den britiske avisen Mail On Sunday, skal David Beckham ha vært skeptisk til designerjobben, men skal til slutt ha blitt overtalt av Victoria. Kjoledesigneren skal ha vært sikker i sin sak på at ektemannen har et godt øye for mote og at herrekolleksjonen blir en suksess.

Både Victoria og David Beckham har tidligere figurert i utallige reklamekampanjer, blant annet for Armani og har begge en stor interesse for mote. Men det er ikke første gangen fotballspilleren har prøvd seg som designer, i fjor designet han blant annet en kolleksjon for sportsgiganten Adidas.

Kjendisekteparet liker å vise seg frem. Se sexy undertøysvideo av paret her!

Den første herrekolleksjonen vil bli lansert til vår og sommeren 2011, og skal inneholde dresser, avslappede sommerplagg og en mer sofistikert kveldslook. I mellomtiden blir det interessant å se om den femte kolleksjonen til Victoria Beckham fortsetter å høste like gode anmeldelser som tidligere, når den blir vist under New York Fashion Week i september.

Aktuelle saker videre:

Victoria har dilla på jeans. Slik finner du de perfekte jeansene!

Hun selger flest moteblader! Denne kjendisen er populær.

Nå er dette populært! Slik får du stilen

Publisert:

Finn mer innhold om: