Mitt møte med stjernedesignerne Viktor & Rolf

silje
Publisert:

Igår var jeg så heldig å få møte de kjente designerne Viktor & Rolf til lunch i Amsterdam. Designerduoen er kjent for sin fantastiske og konsptbaserte design. De mikser ofte ekstreme ideer med high fashion. Her hjemme er nok de kule gutta mest kjent for sitt designersamarbeid med H&M og sine dufter Flowerbomb og Antidote.

Hva jeg gjorde er hemmelig, men det jeg kan røpe at dere lesere får et eksklusivt intervju med designerne om ikke så altfor lenge. Lunsjen som ble inntatt på en båt med sightseeing på Amsterdams kanaler, var en fantastisk opplevelse.

Jeg fikk også se meg rundt i Viktor & Rolf sitt hovedkontor som ligger i en stille sidegate i Amsterdam. Huset som er fra 1600-tallet, er utgangspunktet for deres webside, som dere kan besøke her. I de fashionable omgivelsene trippet assistentene rundt i designernes makeløse kreasjoner. Spesielt falt jeg for de svarte og hvite skoene og veskene i samme futuristisk stil fra Viktor & Rolfs vårkolleksjon. Om man bare hadde råd til slik estravaganse. Men som designerne selv sier, det er vikitg å drømme..

lg minMote på Twitter!

Publisert: