I steinvaska stil

silje
Publisert:

Foto: Kathrine Stenvaag. Jakke Voice of Europe, skjørt Gina Tricot, skjerf H&M, boots Forever21.

Den steinvaska looken er tilbake. Jeg går i mine egne fotspor.

Mine første 501 jeans

Jeg husker veldig godt mine første 501 jeans. Ikke bare var det superstas at jeg var den første på min skole som hadde klart å få tak i de, jeg hadde nemlig fått kloa i en helt lys modell. Den steinvaska vasken kom ikke på moten før en stund senere, men da A-ha dukket opp i hullete lyse jeans, var skjebnen til mine lyse 501 selvfølgelig forseglet. Det var nok ikke bare mine jeans som fikk lide under saksen.

Steinvaska

Det er ikke alle trender som tåler å se dagens lys igjen. Men jeg synes årets steinvaska denimplagg er gjort på en kul måte og liker både skjørtet mitt og jeansene fra Koola Anna. De er begge oppdatert a la 2009 og kan styles på utallige måter. Med grå collegegenser som i Flashdance, med en hvit herreblazer eller en kul paljett topp. La deg inspirere av 80-talls heltene eller Balmains vår/sommerlook for 2009 og tilsett en militærjakke, hvit t-skjorte og et par naglestiletter.

I love the stonewashed trend from the 80s, and have invested in both a skirt and a pair of jeans in this style. Cant wait to wear them with more summery colors for spring.

Publisert: