minMote-redaksjonens julifavoritter

Sol, sommer og glade feriedager står på menyen for minMote-redaksjonen. Maxikjoler, jumpsuits og store smykker er noen av redaksjonens julifavoritter.

Silje Pedersen

- Sommerens garderobe er egentlig komplett, men jeg får alltid plass til et par kjoler til i garderoben. Denne kjolen skal passer like fint på stranden som på storbysightseeing.

Maxikjolen fungerer hele sommeren. Her er flere flotte kjoler!

- Jeg har jaktet etter en fin vintage kimono over lengre tid, men nå har jeg gitt opp søket og heller bestilt meg en nydelig jakke fra Winter Kate, Nicole Richies kleskolleksjon. Jakken finnes i flere farger og er perfekt på sene sommerkvelder, til denimshorts og singlett eller til en svart bomullskjole.

- I sommer bytter jeg ut parfymen med en lekker kroppsolje som dufter kokos og glamorøse sommernetter. Bronze Goddess Body Oil fikk jeg til bursdagen min og den er den perfekte følgesvenn etter lange dager på stranden i sommer.

- Selv om det kanskje høres litt trist ut midt på sommeren, så har jeg begynt å planlegge høstgarderoben. Designersalgene gjør at man kanskje finner en av sommersesongens fine vesker til en litt rimeligere penge, og denne vesken fra Yves Saint Laurent funker også fint utøver høsten. Ellers så har mange store nettsteder allerede fått inn de høstplaggene. En skinnveske i sort eller brunt er en sikker høstinvestering, men en grå modell går også rett inn i min høstgarderobe. Den ultimate veskemodellen kommer fra Proenza Schouler, men den koster såpass mye at jeg må bruke litt tid på å fundere på kjøpet.

Mari Ruus

- Sommergarderoben er egentlig i boks, men jeg får aldri nok sko. Disse skoene fra Jessica Simpson er helt fantastiske, men i denne fargen er de utsolgt overalt. Jeffrey Campbell har kommet med en modell som er prikk lik, den skal jeg jakte på når jeg skal til London i sommer.

- Sommerens ferie går til Sardinia, og jeg som ikke tåler solen så godt trenger en god after sun etter dager på stranden. Denne fra Odd Molly dufter av kokos, perfekt for sommerkvelder.

- Jeg har dilla på runde solbriller om dagen, og disse fra Karen Walker er øverst på ønskelisten

- Korallfargede lepper er vårens must-have for min del, og jeg ønsker meg denne fargen fra MACs sommerkolleksjon.

Sett farge på leppene i sommer. Korallfarger er en hot sommertrend.

Cathrine Elnan

- Jeg elsker jumpsuits og playsuits, de er sommerlige, behagelige og et bra alternativ når man blir lei av å gå i kjoler eller skjørt. Denne bomulls-playsuiten kommer til å være fin å ha på varme sommerdager, og dessuten har den praktiske lommer på sidene. Og siden den er uten stropper unngår man skiller etter man har vært i solen.

-Når man skal loffe rundt på festivaler store deler av sommeren gjelder det å ha behagelig fottøy. Disse er kanskje ikke av de aller mest behagelige skoene, men jeg liker at de har åpen tå og hæl, og med litt ekstra kilehæl-høyde får man bedre utsikt til konsertscenene.

Kjendisene vet å kle seg kult på festival.Få inspirasjon her!

-Det er fint med litt sterke farger på sommeren, og så fort brunfargen er i boks skal jeg kle meg i denne korallfargede toppen. Den kommer til å bli kjempefin sammen med en denimbukse med høyt liv.

-Jeg liker store vesker uten så altfor mange detaljer, og denne skinnvesken kan man enten ta på skulderen eller på ryggen. Dessuten liker jeg frynsedetaljene og at man kan snurpe den igjen på toppen. Snedig!

Merete Gamst

- Det første kjøpet som må på plass ganske snart er en kjole som jeg skal bruke i bryllup i sommer. Ønsker meg en fin maxi-kjole som kan brukes flere ganger i sommer. Denne kjolen er i et nydelig mønster som passer like fint til fest som til hverdags.

- Jeg får som mange andre jenter, nesten aldri nok smykker. Jo større, jo bedre. I sommer vil jeg spesielt pynte meg med store øredobber for å jazze opp antrekkene mine.

Store smykker er hot.Slik styler du denne trenden.

- Jeg har planer om å ta i bruk Oslos badestrender så mye som mulig i sommer og da må jeg ha et fint strandnett. Dette er akkurat passe stort og rommer det meste av solkrem, håndkle og alt mulig annet jeg måtte trenge til en fin dag i sola.

Relevante saker videre:

Skal du på festival i sommer? Slik får du en kul festivalstil!

En kjole du kan bruke hele sommeren? Maxikjolen passer perfekt i sommer.

Hvordan var din opplevelse i dag?