Slik lar du sommerfavorittene vare litt lengre

silje
Publisert:

Tenk smart og la sommerfavorittene få nytt liv i høst. Med bare et par småkjøp blir du høstklar på 1-2-3.

Sko med åpen tå: To av mine favoritter fra i sommer er sko med åpen tå og olashorts. Nå som kulda gjør inntog, tenker jeg ikke å la de bli liggende i skapet, men heller bruke de på en ny måte. Invester i et par strømpebukser av god kvalitet, så kan skoene fint brukes en god stund til i det fine høstværet.

En annet kult antrekk: Halsen er min favoritt i høst

Sommerkjolen: Trenden med lag-på-lag fungerer ypperlig med gamle sommerfavoritter. Bruk kjolen fra i sommer med tights, knestrømper og kardigans. I høst kan du gå for farger som rødt, oransj, grått, svart og beige.

Olajakken: Det er sikkert mange som meg som investerte i en olajakke i sommer. Det er ingen grunn til å legge denne på hylla, bruk den utover høsten ved å ha tykke ullkardigans under for å holde varmen. Med en hals eller et fargerikt skjerf, blir jakken som ny. Ønsker du en helt annen stil, går du for en fuskepels over olajakken. Det blir garantert en kul look.

Flere kule høstlooks: Fem investeringer som gjør deg høstklar

Shorts og skjørt: Shorts og skjørt du kjøpte deg i sommer kan fint brukes lengre om du tilsetter noen fine strømper eller tights. Begge disse plaggene passer perfekt til sesongens høye støvletter som gjerne skal ende over kneet.

Publisert: