Slik bruker du jumpsuiten

Sesongens hotteste investering er en buksedress.

silje
Publisert:

For et par uker siden var jeg på fotoshoot med VGs papirutgave, som er i butikkene idag. Jeg hadde blant annet på meg denne fantastiske buksedressen fra Ellos, som jeg tørr påstå er en av de kuleste jeg har prøvd så langt. Du kan enten style den som på bildet med skoletter med åpen tå ( fra Bianco)og en kul hatt, eller med et par statement sko og en fargerik clutch for en stilig partylook. En annen kul look er å tilsette et belte og en stram hestehale.

Rundt om i alle butikkene finnes det mange varianter og når det gjelder buksedressen, så må du nesten bare prøve deg frem for å finne den som passer deg best i fasongen. Svart, grønn eller brun er kule farger. Kjøper du vintage, så kan du få mange fine varianter fra 80-tallet, i farger som mint, blå, rød og fersken. Bare husk at du kjøper stor nok størrelse til at du kan sitte ned, ellers blir det en lang kveld i de høye stillettene.

A couple of weeks ago, I was modeling a photoshot for VG magazine. I had on this jumpsuit that I really liked. This is one way to style it, and another would be with platform sandals and a huge clutch. I really think I need this one, dont you?

Publisert: