Slik blir du klar for 17. mai

Her er alle tipsene du trenger for å gå en velkledd og skjønn 17. mai i møte.

Mari Glans
Publisert:

Nasjonaldagen er som regel årets første feiring utendørs her til lands, og det krever litt forebredelser både når det gjelder klær og kropp.

Antrekket

For dem som er så heldige å ha bunad, er dette et opplagt valg på nasjonaldagen. For dem som ikke har bunad, er det flere alternativer å velge mellom. Vi har funnet ti flotte og budsjettvennlige 17. mai-kjoler du kan velge mellom, bli inspirert her! Silje har også funnet vårens fineste kjoler i Trendguiden vår, se kjolene og få stylingtips her!

Det er fortsatt litt for kaldt til å bruke kjolen alene ute. Kombiner kjolen med en kul blazer for å få en gjennomført og trendy look, eller bruk vårens trenchcoat over for å beholde den klassiske stilen. Trendene kan selvfølgelig også følges på nasjonaldagen, bli inspirert av vårens hotteste trender her!

Du trenger heller ikke gå i kjole. Her er tre alternativer til kjole som fungerer like bra til fest.

Sko og vesker kan gjøre et helt antrekk, og denne våren er også store halskjeder i fokus. Om du satser på den klassiske lille sorte kjolen, er det perfekt å la store smykker gjøre antrekket komplett. Få tips om vårens kuleste tilbehør her!

Makeup og hår

Om du skal bruke en lett vårkjole, er det viktig å forberede huden også. Bli kvitt gusten vinterhud, og gjør kroppen vårklar med disse tipsene.

17. mai er ikke dagen for sotede øyne og knallfarger. Spesielt om du skal ha på deg bunad, er det den naturlige looken som gjelder. Minimal makeup er også en av vårens store skjønnhetstrender, les mer om hvordan du får looken her! Få også tips om vårens hotteste skjønnhetstrender i Trendguiden!

Til bunad bør håret også holdes enkelt og naturlig. Sats på blanke og skinnende lokker med disse tipsene. Volum i håret skader ikke heller, få de beste volumtipsene her! En trendy og kul frisyre som passer bra til 17. mai er den store hårballen, som er en favoritt blant kjendisene akkurat nå. Løse krøller i håret er også et fint alternativ, få tips til hvordan du gjør det i denne saken!

Ps. Er du russ i år, finner du gode skjønnhetstips her!

Relevante artikler videre:

Plei håret ditt riktig!Les vår hårpleie-guide her!

Ønsker du volum?Slik får du superhot hår

Dårlig hårdag?Dette redder deg fra hårkrisene

Frisørskrekk?Slik blir du fornøyd hos frisøren

Publisert: