Se opp for Georgia May Jagger

Georgia May Jagger er den siste i rekken av britiske rockedøtre som gjøre det stort i modellbransjen. Nå går hun i fotsporene til Kate Moss som ansiktet til kosmetikkmerket Rimmel.

Mari Glans
Publisert:

Som den yngste datteren til rockeikonet Mick Jagger og tidligere supermodell Jerry Hall, kommer det ikke som en overraskelse at Georgia May Jagger (17) tar etter sin mor og eldre søster Elizabeth Jagger og erobrer modellverdenen. Georgia May er en av de hotteste unge modellene akkurat nå, og er det nye tilskuddet av ansikter utad for det trendy kosmetikkmerket Rimmel, sammen med andre britiske modeller som Kate Moss, Lily Cole og nå også kanadiske Coco Rocha.

- Rimmel omfavner London-looken som symboliserer det multikulturelle og friheten til å utrrykke seg, og Georgia May Jagger har den edgy og eksperimentelle looken vi ser etter, sier Stephen Mormoris for Rimmel til WWD.com

Med kombinasjonen av sine foreldres særegne utseende og det karakteristiske mellomrommet mellom tennene, har Georgia May Jagger et ansikt man legger merke til, og i følge en talsmann for Rimmel håper merket at hennes moderne skjønnhet vil øke imaget og veksten til merket verden over.

Bli inspirert av stilen til britiske it-jenter!Kle deg som Alexa Chung

Forutbestemt cover

Hun er også den fjerde Jagger'en som pryder omslaget av motebibelen Vogue. Tidligere har Jerry Hall, Bianca Jagger og Jade Jagger alle vært på omslaget. I britiske Vogues novemberutgave er Georgia May Jagger både på coveret og i en egen moteserie fotografert av Mario Testino. Under tittelen «Fashion's New Bombshell», skriver Vogue at det var forutbestemt av Georgia May Jagger en dag skulle avbildes i bladet.

Hun er bare 17 år gammel, men har allerede fått mye oppmerksomhet for modelljobbene sine. Det skapte oppstyr i britiske medier da Georgia May Jagger var modell for den svært sexy kampanjen til jeansmerket Hudson, hvor hun poserer toppløs kun iført jeans.

Med suksessen som modell får vi garantert se mer av den yngste Jagger-datteren, og det blir ikke mindre oppmerksomhet av at hun nå regnes som en av Londons hotte it-jenter sammen med Alexa Chung, Daisy Lowe, Alice Dellal og Geldof-søstrene.

MinMote.no - Norges største moteside

Relevante artikler videre:

Flere kampanjemodeller! Emma Watson er Burberrys nye ansikt

Tips fra en supermodell! -Mote trenger ikke være komplisert!

Coco Chanel visste hvordan man skulle kle seg. Få stilen her!

På tide å rydde i garderoben? Få gode tips her

Publisert: