Skinte i vårens trender

Stjernene skinte under gårsdagens People's Choice Awards i Hollywood. Kombinasjonen av svart og hvitt, pudder og metalliske kjoler var noen av trendene vi fikk se på den røde løperen.

silje
Publisert:

Svart og hvitt

Flere av stjernene hadde valgt seg kombinasjonen av svart og hvitt, som er en av vårens store trender, på prisgallaen der folket selv hadde stemt frem sine favoritter. Svart og hvitt var blant annet å se på catwalken hos Givenchy, Chanel og 3.1 Phillip Lim for våren 2010.

Trendsetteren Diane Kruger var en av kveldens flotteste i en lekker ettersittende Herve Leger-kjole og tøffe gladiatorsandaler. Country-stjernen Carrie Underwood hadde valgt en spennende kjole i ulike stoffer fra Christian Cota. Kjolen er tøff og et godt valgt for stjernen, som vanligvis kjører veldig sikre kjolevalg. Ginnifer Goodwin var en annen stjerne som gikk for en av vårens store trender. Kjolen i svart og hvitt hadde lekre draperinger som også er helt i tiden.

Kle deg som Coco Chanel.Slik får du den elegante stilen

Isprinsesser

Olivia Wilde gikk for en romantisk stil i kjole fra Monique Lhuillier med svart tilbehør, mens Taylor Swift også kastet seg på minitrenden i en kjole fra Jenny Packham. Glamourdronningen Mariah Carey valgte derimot en gulvlangt ettersittende kreasjon med masse smykker og bølgete Hollywoodhår. Looken var som vanlig i høy glamfaktor, som hun er så kjent for.

Pudder

Mary J. Blige, Katie Cassidy og Taraji Penda Henson hadde valgt seg kjoler i duse pudderfarger. R&B-dronningen Mary J. Blige var flott i Gucci-kjolen med draperinger og paljetter. Katie Cassidy gikk for den tøffe Alexander-Wang fletten, men var ikke like heldig med den krøllete silkekjolen med de spesielle detaljene. Henson var elegansen selv i den asymmetriske kjolen med de vakre draperingene.

Silje liker også de duse pudderfargene.Slik styler hun rosa og grått.

Metallisk

Den metalliske trenden gir seg ikke med det første, og flere av stjernene hadde valgt seg akkurat denne trenden til prisfesten. Kate Walsh gikk for en glittrende minikjole i gull og skyhøye grå pumps. Jessica Alba våget seg også på minitrenden og hadde på seg en metallisk kjole fra Antonio Berardi med et par avantgarde statementsko som eneste tilbehør. Sandra Bullock var en av kveldens vinnere på prisfronten, men hadde valgt en kjole i et stoff som kunne minne om et gammelt gardinstoff for anledningen. Kjolen fra Vivienne Westwood var langt ifra en hit, men hun får pluss for de tøffe Brian Atwood pumpsene. Nicole Scherzinger var heller ikke like heldig med sin skinnende kjole, dette er et godt eksempel på metallisk-overkill.

Relevante saker videre:

Stjernene skinte i sølvgrå kjoler. Les mer her!

På jakt etter plagg på salg som kan vare til vårens garderobe? Få gode tips av Silje!

Publisert: