Hyllet norsk stjernedesigner

Kronprinsesse Mette-Marit (37) ladet opp til skolestart på BI med cocktailparty og motevisning i Milano.

Marcus Husby
Publisert:

Den norske stjernedesigneren Petar Dundas fikk nemlig rojalt besøk da italienske Pucci, som han er moteansvarlig for, hadde catwalkvisning i Milano i helgen. På samme rad satt også Will Smiths kone, skuespilleren Jada Pinkett Smith, popdronningen Kylie Minogue og redaktøren for italienske Vogue, Franca Sozzani. Sistnevnte har kjent Mette-Marit i en årrekke, og sammenlignet Norges kronprinsesse med flere av verdens største moteikoner da VG intervjuet henne i fjor.

- Michelle Obama, Carla Bruni og flere av verdens førstedamer har mye å lære av deres egen kronprinsesse Mette-Marit. Jacqueline Kennedy lekte ikke first lady. Hun bare var det. Slik er også Mette-Marit, sa Sozzani den gangen.

Kronprinsessen liker luksusklokker.Les mer her!

På cocktail-party

Det ble ikke bare tid til motevisning for Mette-Marit i helgen. Hun var også selvskreven gjest da Vogue og Proctor & Gamble inviterte til cocktailparty på restauranten II Bistrot i forbindelse med moteuken i Milano. Her var også Hollywood-stjernen Orlando Bloom og hans gravide modellkjæreste Miranda Kerr til stede. ELLE-redaktør Signy Fardal var ikke på den eksklusive motefesten. Men satt bak Mette-Marit da Pucci viste frem neste års vår- og sommerkolleksjon på catwalken.

Hot designer

- Jeg ønsker ikke å si noe om hva Mette-Marit sa. Men jeg har grunn til å tro at hun likte det hun så. Peter Dundas har jo blitt en av de hotteste designere i den internasjonale moteverdenen - og det er jo litt stas for oss nordmenn, sier Signy Fardal til VG.

Relevante saker videre:

Marker midjen som kronprinsessen. Les mer her!

Mette-Marit strålte i rosa. Slik får du stilen

Publisert: