Lohan slaktes av motekritikerne

Lindsay Lohan og den spanske designeren Estrella Archs blir slaktet av motekritikere verden over, etter samarbeidet med vårkolleksjonen for det franske motehuset Emanuel Ungaro.

silje
Publisert:

Det var sist søndag under moteuken i Paris at Lohan og Archs viste frem fruktene av samarbeidet, til stor misnøye for motekritikerne. I etterkant har kritikken til visningen vært nådeløs.

Slaktes av motekritikerne

For det som skulle være et av Lindsay Lohans comeback stunts, endte i en kritikerstorm fra de kjente motejournalistene verden over. Emanuel Ungaros kolleksjon med brystpynt, bikinitopper og korte kjoler, falt ikke i smak verken hos innkjøperne, motejournalister, eller motekritikerne.

Mer om Lindsay? Lindsay på catwalken

-Lindsay, det er på høy tid å tenke seriøst over skuespillerkarrieren, skriver anerkjente Womens Wear Daily, WWD. De beskriver videre visningen som en flause, mens style.com beskriver visningen som et dårlig forsøk på et moteshow.

-Det beste som kan sies om visningen er at de prøvde, sier The Daily Telegraphs Hilary Alexander. Alexander skriver videre at de glittrende brystcoverne heller hører hjemme i en strippeklubb og at kjolene på catwalken var altfor korte. Men det er ikke helt slakt fra Alexander, hun mener blant annet at de sterke rosafargene spilte på husets tidligere kolleksjoner.

MinMote.no - Norges største moteside

Kjendisdesignere

Kjendisdesignere er ikke noe nytt. Justin Timberlake, Gwen Stefani, Jessica Simspon og Jennifer Lopez er bare noen av kjendisene som har hatt mer eller mindre suksess med sine kleskolleksjoner. Det har heller aldri vært en slik diskusjon rundt kolleksjonene. En av de største forskjellene på disse kolleksjonene og Lohans kreative debut, kan være at skuespilleren tok steget fra kjøpesenter, til et gammelt fransk motehus med tradisjoner. Et sted hvor suksess ikke måles i tights, selvbruningskrem og skandaler.

Ungaros tidligere hoveddesigner Esteban Cortazar, var så opprørt at han sluttet i protest da det ble foreslått at Lohan skulle inn som kunstneriske rådgiver. Deretter ble Estrella Archs hentet inn som designer.

Både Lohan og Arch var tydelig nervøse da de mottok en lunken applaus etter visningen på søndag og har i etterkant innrømmet at samarbeidet har vært et hastearbeid, og at de skulle hatt mer tid til å jobbe med selve kolleksjonen.

-Det skal bare bli bedre, sa en sliten og medtatt Lohan etter visningen.

Den nye pengesjefen hos Ungaro, Mounir Moufarrige, uttalte tidligere i høst at han ville bringe Ungaro inn i fremtiden med en «elektrisk sjokkbehandling.» Mounir Moufarrige innrømmer at han kun ansatte Lohan for å få publisitet, øke salg og forsøke å appellere til en yngre garde av kunder. En real sjokkbehandling à la Hollywood var selve pr-stuntet, spørsmålet er hva det egentlig ender opp med å tilføre det franske motehuset og om Lohan får bli med som kunstnerisk rådgiver på enda en sesong.

Lurer du på hva du skal satse på i høst? Her er 10 gode kjøp under 1000 kr

Sko er en viktig del an høstgarderoben. Hvilke par velger du?

Publisert:

Finn mer innhold om: