Ukens trendsetter: -Ikke kle deg for noen andre enn deg selv!

Hun driver moteblogg og vintagebutikk på nett. Møt australske Tamara Cordon som har gjort sin hobby og lidenskap til sitt yrke gjennom Obsessiondujourvintage.

silje
Publisert:

Hvem: Tamara Cordon

Blogg: Obsessiondujourvintage

Hvor: Australia

Hvorfor startet du å blogge?

-Det var faktisk et nyttårsløfte til meg selv. Jeg hadde hatt lyst til å begynne å blogge en stund, men var usikker på om noen var interessert i det jeg hadde å si. Nå er jeg helt hekta og synes det er en utrolig bra måte å fronte ebay-butikken min på, sier Tamara Cordon til minMote.

Fortell om vintagebutikken

-Jeg fikk dilla på å shoppe vintage og secondhand for rundt fire år siden. Siden det har jeg shoppet så mye at jeg hadde fire garderober fulle av klær. Jeg fikk jo aldri brukt alt sammen, så da bestemte jeg meg for å åpne en vintagebutikk på ebay hvor jeg kunne få solgt klærne og tjent litt penger på det jeg elsker å gjøre, nemlig å jakte etter flotte vintageplagg, sier Cordon.

Beskriv stilen din

-Det synes jeg er vanskelig. Kanskje litt rock`n roll møter goth, chic og bohemian. Jeg liker veldig spesielle og strukturelle sko, skinnbukser, masse smykker, store t-skjorter og gensere. Litt Paris Vogue møter hardcore rock, sier bloggeren.

Cordon er glad i tilbehør og spesielt tøffe smykker i sølv og skinn. Hun følger sjelden trender slavisk og finner heller inspirasjon i vintage og secondhandplaggene hun selv eier.

-Jeg elsker store ringer og har alltid på en eller flere. Jeg liker sølvringer i matte metaller, jo større jo bedre. Favorittarmbåndet akkurat nå er naglearmbåndet fra designeren Kenneth Jay Lane. -Det er helt fantastisk. Kate Lanphear fra Elle har det samme. En annen favoritt er en svart vintage krokodilleclutch jeg fikk tak i for 40 kroner. Den er utrolig fin og passer til det meste, sier Cordon.

Ditt beste motetips?

-Ikke vær en slave etter alle trendene, kle deg for å passe inn i et miljø eller tekke andre. Ikke kle deg for noen andre enn deg selv, men kle deg i det som passer deg og din kroppsfasong. Ikke vær redd for å skille deg ut, folk er mer interessante hvis vi ikke kler oss likt. Det er vel ikke noe poeng i at alle skal se like ut?

Hva kjøper du i høst?

-Det er vår i Australia med masse regn, så da må man kle seg litt etter været. Men jeg elsker de skulpturelle skuldrene og skal sy på skulderputer og fjær på noen gamle blazere. Jeg ønsker meg også et langt bohemsk skjørt, som jeg skal bruke sammen med skinnjakken min.

Hvis du kunne få hvilken som helst garderobe..

-Det må bli Olsen-jentene, siden jeg er en superfan av stilen deres. Både Mary-Kate og Ashley har så utrolig mange kule sko. Tenk å kunne hatt det klesskapet! Det tror jeg også mange andre jenter drømmer om, avslutter Tamara Cordon til minMote.

Publisert:

Finn mer innhold om: