Mine beste salgskupp

De siste dagene har det gått hett for seg på kredittkortet mitt. Sommersalgene er jo i gang for fullt og det er mulig å gjøre mange gode kupp. Det beste med kjøpene mine er at de alle kan brukes i skjønn forening for en flott sommergarderobe.

silje
Publisert:

På H&Ms sine nettsider er det så mange kule kjoler til 100-lappen å velge imellom, at jeg like godt bestilte meg tre stykker. Jeg får aldri nok sommerkjoler og til kjølige kvelder kan du bruke de med en jeansjakke eller en kardigan. Varier mellom lave gladiatorsandaler på dagen og de gule stilettene på kvelden.

Sko er fint å kjøpe på salg og disse støvlettene er perfekte for høstgarderoben. På de dagene i sommer det ikke er for varmt, kan jeg bruke de til de søte sommerkjolene. Et par kule stiletter og et par gladiatorsandaler er helt nødvendig i min sommergarderobe og disse er såpass billig, at jeg like godt bestilte begge to.

MinMote.no - Norges største moteside

En jeansjakke er den jakken du vil få mest ut av i sommer. Bruk den over sommerkjolene eller til et drapert skjørt med gladiatorsandalene eller de gule stilettene for en kul partylook.

Et par cargobukser til hundrelappen, kunne jeg ikke la gå fra meg. Disse kan jeg bruke både med stilettene, den cerise toppen og jeansjakken, for en safarilook. Bukser i lett stoff er en deilig sommerinvestering.

MinMote.no - Norges største moteside

Jeg kjøper alltid et par nye designerjeans på salg. Acne har fantastiske modeller og 40 % på utvalgte modeller i butikken i Hegdehaugsveien. På fredag starter salget hos Koma og der er jeg også sikker på at jeg finner mange godbiter som kan vare langt inn i høstgarderoben. Idag eller imorgen starter salget hos Zara, og det må jeg også få med meg.

En ny bikini må man ha og nå kan du få en fin bikini eller en badedrakt på salg. Husk at du også kan bruke bikini-toppen eller badedrakten som topp til skjørt eller shorts. Slik får du det meste ut av sommergarderoben din!

Følg minMote på Twitter.
Publisert: