Rå detalj: Glidelåser

Høstens råeste detalj er glidelåser i alle varianter. Zip it up på sko, kjoler, vesker eller tights denne høsten.

silje
Publisert:

Denne høsten finner du glidelåsdetaljer på alt fra tøffe skjørt til vesker og sko. Trenden går over fra forrige sesong og nå skal det gjerne synes enda mer enn tidligere. La den rå detaljen være utgangspunkt for en tøff look. Sats enten på en gjennomført look som «Gossip Girl» skuespilleren Leighton Meester, eller kjør på med en råere stil med MC-boots og skinnjakke.

Lurer du på hva du skal ha på deg i høst? Sjekk ut vår nye høstserie her!

Tøff stil

Det enkleste og rimeligste plagget med gildelåsdetaljer, er en tights. Bruk den med en oversized genser à la 80-tallet eller til en tunika. Et skjørt med glidelås styler du enkelt med en topp og en skinnjakke. Eller sats på skulderputer og høye hæler på fest. Velger du en kjole med en slik detalj, lar du kjolen stå i fokus. Et par rå sko som sett på Leighton, gir et gjennomført antrekk.

De fleste plaggene med glidelåsdetaljer kommer i svart, grått og andre mørke høstfarger. Men det ikke noe i veien for at du kan leke deg med farger, rødt og rosa tilbehør i denne stilen er kult. Ikke fall for fristelsen til å bruke mer enn et plagg med disse detaljene av gangen. Et tøft plagg i denne varianten står fint i fokus alene.

Relevante artikler videre:

Tid for en ny høstjakke? Sjekk ut 1o kule varianter her!

Skjønnhet og mote henger sammen. Få Mari og Siljes beste tips for høsten!

Drømmer du om en makover? Nå kan du vinne en makeover med Silje og bli modell for en dag!

Skinnjakken er alltid på moten. I høst kan du også satse på bukser, shorts eller kjoler

Publisert: