Lady Gaga kåret til årets stilskaper

Lady Gaga fikk prisen for Stylemaker Of The Year under Accessories Council Excellence Awards, og stilte i atter et orginalt antekk på prisutdelingen.

Mari Glans
Publisert:

Mandag kveld var det igjen tid for den årlige ACE Awards i New York som kårer årets beste tilbehør innen moteverdenen. Marc Jacobs delte ut prisen for årets stilskaper, som i år gikk til Lady Gaga. Popstjernenes stilsans er det delte meninger om, men at hun har gjort seg bemerket for sin egen stil og spesielle tilbehør i året som har gått, er det ingen tvil om.

Under utdelingen stilte Lady Gaga i nok et merkverdig antrekk, med stort Marie Antoinette-inspirert hår med krone, sorte blonder foran ansiktet og undertøy utenpå klærne.

- Som artist er hun godt utstyrt når det gjelder tilbehør. Når du tror du har sett alt, slår hun til igjen. Folk er spente på hva hun kommer til å ha på seg neste gang, og det er spennende å se tilbehør som en så viktig del av antrekkene hennes, sa forman for ACE Awards, Karen Giberson, ifølge Daily Mail.

Mer tilbehør!Her er høstens mest trendy hodepynt

Sminket med fjær

Diane von Furstenberg fikk prisen for Årets Visjonær innen tilbehør, på grunn av sin lekne og samtidig sofistikerte kolleksjon for vesker, smykker og solbriller.

Tomas Maier for Bottega Veneta fikk prisen for årets designer, på grunnlag av løftet det italienske motehuset har fått siden han tok over som sjefsdesigner i 2001.

Årets merke gikk til Burberry, og modell Agyness Deyn mottok prisen på vegne av Christopher Bailey og Burberry. Agyness Deyn hadde for anledningen valgt en apesiell øyenmakeup. Under øynene hadde hun limt sorte fjær, som ga en dramatisk og annerledes effekt.

TOMS Shoes gir et par sko til barn i nød for hvert par som selges i butikkene. Defor fikk de prisen for Humanitarian Of The Year, som ble delt ut av Erin Wasson.

MinMote.no - Norges største moteside

Bariedukken som moteikon

Hal Rubenstein fra InStyle Magazine fikk prisen for beste motejournalistikk uttdelt av Calvin Klein.

- Han bidro til å snu oss vekk fra supermodellene og inn i Hollywood-verdenen. Han forandret magasiner for alltid. Hal er en mann som er født til å være foran kamera, sa Klein.

V Magazine fikk prisen for Årets Magasin på grunn av sitt engasjemnet for alt innen mote, og prisen ble delt ut av designer Alexander Wang.

Årets moteikon gikk til ingen andre enn Barbiedukken, som har vært kjent for sitt tilbehør som rosa pumps og minivesker helt siden hun først kom på markedet for 50 år siden.

Relevante artikler videre:

40-tallet er tilbake i motebildet. Se flere flotte høstrender her

Kjølig på morgenen? Her er 10 kule jakker du kan bruke nå!

Skal du på fest i helgen? Metallisk og paljetter er hotte høsttrender

Publisert: