Kate stjal showet i «statement»-kjole

På tribunen: Kate strålte i en ny statement-kjole på Wimbledon. Foto: Getty Images

Under søndagens Wimbledon-finale for menn, var det den tennis-glade hertuginnen som stakk av med oppmerksomheten.

Camilla Christensen
Publisert:

I løpet av årets Wimbledon-tennisturnering i London, har Middleton-søstrene flere ganger fanget oppmerksomheten vår med sine elegante antrekk, og spesielt Pippa Middleton tok pusten fra oss da hun dukket opp i en trendy sommerkjole med rysjer.

I går var det klart for finalen mellom Milos Raonic og Andy Murray, hvor briten Murray igjen kunne juble for seier. Selvskrevne tilskuere på tribunen var selvfølgelig Prins William og hertuginne Kate som begge har en stor interesse for tennis. De så ut til å kose seg i hverandres selskap og fulgte ivrig med på kampen.

KJENDIS

Mote-Kate imponerte igjen

Kvalitetstid: Prins William og hertuginne Kate på tribunen. Foto: Getty Images
KJENDIS

Alle motedetaljene fra prinsesse-dåpen

Trofast mot motegigant

Kjolen Kate hadde på seg var med sin knelange lengde og korte armer perfekt for en varm sommerdag. Den hvite kjolen var dekket med fargerikt print av blant annet sommerfugler og hodeskaller, som virkelig trakk til seg oppmerksomhet. Såkalte «statement»-plagg, med elementer som stjeler oppmerksomhet er virkelig i vinden om dagen, og blant annet på couture-uken som var i Paris tidligere denne måneden, fikk vi se mange kjendiser og motepersonligheter som valgte å gå for den spreke stilen.

NYHETER

Kate får æren for Alexander McQueen-salgsboost

Kjolen Kate hadde på seg på gårsdagens tennis-finale er signert det britiske motehuset Alexander McQueen, som er et av hertuginnens favorittmerker. Det var blant annet dette luksusmerket som stod bak den berømte brudekjolen til Kate da hun giftet seg med Prins William i 2011. Brudekjolen fikk stor oppmerksomhet i motebransjen og Kate ble med en gang satt inn i historiebøkene som en av historiens vakreste bruder.

Les også: Kates brudekjoledesigner saksøkes

Blikkfang: Kate fikk stor oppmerksomhet i denne kjolen. Foto: Getty Images
Publisert: