Tilbake til hverdagen: Tre kule antrekk til jobb og skole

Gjør deg klar for høsten med antrekk i budsjettklassen, skikkelig luksus eller midt i mellom.

Publisert:

Bang, så var hverdagen tilbake. Enten du skal ha din første uke på ny skole eller er tilbake i gamle rutiner med jobb og hverdagsproblemer, er det lite som sår følelsen av å gå høsten i møte med et fresht antrekk.
Det er jo alltid sånn at det er litt digg å pakke seg inn i en myk ullgenser fra morgenen av og legge shortsen på hylla for i år. Og du trenger for all del ikke å blakke deg for å være oppdatert denne høsten.
Her er høstens beste kjøp, i tre ulike prisklasser, som er perfekte for deg som skal tilbake til jobb eller skole.

Budsjett

Rødt er blant høstens heteste farger, og tilbehør eller plagg i sølv likeså. Hvis du ikke vil gå all in og kjøre heltrødt kan du jo bruke ett av plaggene som en mer nedtonet look.

Middels

Denne jakken spriter opp antrekket slik at du er klar for å finne på noe sprell etter dagens plikter. Komfortable joggesko og en enkel t-skjorte under kjolen gjør dette til et antrekk du kan bruke til hva som helst. IT-vesken fra Cult Gaia topper antrekket!

KLÆR

Dette er høstens må ha-plagg

Luksus

Skinn, ull og denim = must haves til høsten. Ettersom dette er skikkelige klassikere er det innafor å grave litt dypere i lommeboka. Dette antrekket med kule boots er en sikker kombinasjon som gjør det å kle seg i hv

Publisert: