Hun solgte flest magasiner i fjor

Det er ingen tvil om at Lady Gaga ikke forsvinner i mengden. Det gjorde hun heller ikke i magasinhyllene i fjor.

Rikke Monsen
Publisert:

1,7 millioner blader ble solgt da artisten stilte opp i avslørende klær for aprilutgaven av Cosmopolitan. Da hun poserte i bare undertøyet for Rolling Stone, slo popstjernen alle andre forsidemodeller med 245,000 solgte utgaver av musikkbladet. Vanity Fairs cover med blondinen var nummer to på bestselgerlisten. Elle nøt også godt av artisten, hvor hun tok tredjeplassen i konkurransen om mestselgende covere i fjor.

Antrekkene til Lady Gaga kan være livsfarlige.Les mer her!

Tallene blir presentert av Women’s Wear Daily og gjelder fra januar til oktober i fjor. Det antydes at Lady Gaga troner så høyt over konkurrentene, at hun ikke kan slås av de utelatte månedene.

Minneverdig i alle antrekk

Lady Gaga er kjent for å vekke oppmerksomhet og bli hyllet for sine antrekk. De glossy forsidebildene har absolutt bært preg av dette, coverne har vært blikkfang under året som gikk. Et av de mest omdiskuterte antrekkene og coverne var Lady Gaga for japanske Vogue, der hun stilte i en kjøttbikini.

Det virker som suksessen ikke vil avta med det første for moteinnovatøren Lady Gaga. Hos Madame Tussaud’s i London ble hun beæret med hele åtte forskjellige voksdukker og antrekk. Nå ryktes det at popprinsessens bilder for marsutgaven av amerikanske Vogue også skal være i en klasse for seg selv. Kanskje ikke rart av en dame som har brukt både kjøttkjole og telefonhatt i året som gikk.

Er Lady Gaga like kul som voksdukke?Se bildene her!

Årets dårligste

Kinoaktuelle Angelina Jolie og Rihanna kan også være fornøyd med sin innsats, begge har solgt godt for både mote- og manneblader. Blant de som selger i bølgedaler finnes «Gossip Girl»-stjernen Blake Lively og Jennifer Lopez.

Til tross for suksess i musikk- og filmbransjen, ble fjorårets taper på magasinfronten norgesaktuelle Taylor Swift, som må bære tittelen «årets dårligste salgstall» for Elle.

Relevante artikler videre:

Vil du inspireres av popfenomenet?Se alle Lady Gagas elleville kostymer!

Årets mest spesielle?Se den famøse kjøttkjolen her!

I disse antrekkene gjør Blake Lively suksess! Se «Gossip Girl»-moten her!

Likte du saken? Del den med noen andre, da vel. (klikk på ikonene under)

Publisert:

Finn mer innhold om: