De beste salgskuppene på nett – nedsatte designerplagg du ikke bør gå glipp av

minMote har trålet de eksklusive nettbutikkene etter gode salgskupp. Se hvilke designerfunn vi ikke kunne la være å tipse deg om.

Januarsalget er godt i gang. Butikkene er rotete, køene er lange og det er vanskelig å holde hodet kaldt og dermed gjøre virkelig gode kjøp. En mer rolig og oversiktlig form for shopping på salg kan du gjøre fra sofaen hjemme. minMote har trålet de eksklusive nettbutikkene for å finne de beste kuppene til deg.

VÅRKJOLER

I vinterhalvåret går ofte kjolesalget dårlig. Det betyr at sjansene er store for at du finner mange kjoler til sterkt reduserte priser. Tenk gjennom hvilke kjoler du ønsker deg til vårgarderoben. Dyriske mønstre blir med oss inn i neste sesong, og er derfor et godt valg. Det samme gjelder sterke farger og fargerike mønster.

LES OGSÅ:Tør du å vise magen i vår?

UNDERTØY

De færreste av oss har muligheten til å bruke tusenvis av kroner på eksklusivt undertøy. Er du en av dem som sikler på de flotte kreasjonene du ikke finner på undertøysavdelingene til kjedebutikkene, er tiden inne for å lete i salgsavdelingen til de eksklusive nettbutikkene. Spesielt Net-A-Porter.com har fortsatt stort utvalg blant salgsvarene.

SEXY HÆLER

Har du lyst på et par designersko i samlingen din? Da bør du gjøre investeringen nå. Hos de store nettbutikkene er utvalget stort og du kan finne drømmeskoene til svært redusert pris. Vårens store trend på skofronten er reptilskinn, gjerne i farger. Og du finner flere fantastiske varianter på salg som vil passe perfekt inn i den kommende sesongen.

LES OGSÅ:Stjel stilen til Olivia Palermo

GAVER TIL KJÆRESTEN

Bursdag, Valentine's Day, jubileum... Det finnes mange anledninger hvor mannen i ditt liv fortjener en gave. Kjøper du gavene nå, kan du spare flere tusen. Se etter klassiske plagg som ikke går av moten. Velg kvalitetsmaterialer og gjerne lyse farger.

LES OGSÅ:Sålekrigen fortsetter

LES OGSÅ:Beckham kaster klærne

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?