Victoria Beckham tok med babyen på shopping

Victoria Beckham (37) måtte bruke ballerinasko – skoene hun hater – da hun tok med datteren Harper Seven på shopping for aller første gang.

Cathrine Elnan
Publisert:

Victoria Beckham kjørte en forfriskende avslappet stil da hun i helgen hadde en av sine aller første shoppingturer siden fødselen av Harper Seven i juli.

Den åtte uker gamle jentebabyen, David Beckham og de tre sønnene, Brooklyn (12), Romeo (9) og Cruz (6) ble også med til babybutikken Bonpoint på kjøpesenteret The Grove i Los Angeles.

Den tidligere Spice Girls-stjernen er kjent for sin glamorøse stil.

De vanligvis åletrange draktene var byttet ut med en mer hverdagslig sort kjole og en enkel strikkekardigan.

Hælene er sjelden lavere enn 12 cm, og i forrige uke viste Beckham seg i 15 centimeter høye pumps av det eksklusive merket Louboutin.

- Jeg hater ballerinasko, jeg klarer ikke å gå med dem engang. For meg er det uforståelig hvorfor man skal gå med slike sko, med mindre man er ballettdanser. Jeg elsker høye hæler, uttalte Beckham til Daily Mail i 2009.

Men nå må Beckham må bite i det sure eplet og ta til takke med de lave ballerina-skoene.

Ifølge Daily Mail skal hun ha fått streng beskjed om å unngå de skyhøye hælene. Grunnen skal være en skiveutglidning som hun pådro seg under svangerskapet.

Ny veske? Victoria gjør veskesuksess

Skal vise klær i New York

Beckham har ikke mye tid til å hvile ryggen. Med sitt egne klesmerke har hun travle dager før moteuken i New York, som finner sted i motemetropolen i neste uke.

Der skal Beckham vise sin vår- og sommerkolleksjon for 2012.

minMotes Silje Pedersen skal også til New York Fashion Week, og allerede fra fredag denne uken kan du få daglige oppdateringer fra storbyen.

Relevante artikler videre:

Kates kjoler utsolgt på et blunk.Les mer her!

Dianas brudekjole er med på listen blant tidenes ikoniske antrekk. Husker du kjolen?

Mette-Marit oser av glamour på de nye representasjonsbildene.Se bildene her!

Publisert:

Finn mer innhold om: