Se norske Frida gå for Victoria's Secret

PÅ CATWALKEN: Norske Frida Aasen gikk under showet torsdag kveld i New York City. Foto: AFP

Den norske modellen Frida Aasen (23) gikk på catwalken for undertøysmerket for andre gang. 

Ingeborg Aspeli
Publisert:

Torsdag kveld var tiden inne for årets innspilling av Victoria's Secret Fashion Show i New York City. Showet skal rulle over TV-skjermer verden rundt i begynnelsen av desember, men det har allerede kommet en del smakebiter fra showet.

Den norske modellen Frida Aasen var en av modellene som gikk nedover catwalken.

– Lever drømmen, skrev modellen på Instagram etter showet.

23-åringen var en del av Victoria's Secret-showet for første gang i fjor, og skrev da historie ved å være den første nordmannen som fikk lov til å pryde det som blir omtalt som verdens største motevisning.

PRESTISJEOPPDRAG: Her er Frida Aasen på catwalken. Foto: Getty Images.

Hun var i godt selskap med supermodeller som blant andre Gigi Hadid, Kendall Jenner, Candice Swanepoel, Adriana Lima og Josephine Skriver.

NYHETER

Victoria's Secret får kritikk for manglende mangfold

Kristiansandsjenta hadde på seg en turkis BH med sølvdetaljer og en matchende blondetruse. Over BHen hadde hen en sølvfarget topp i gjennomsiktig stoff og fjærdetaljer. Hun skriver på Instagram at «kvelden var episk». Hun la også ut flere poster på story hvor hun viser at hun blir stylet før showet.

I GODT SELSKAP: Lorena Rea, Duckie Thot, Frida Aasen, Leomie Andersen og Alanna Arrington på catwalken. Foto: Getty Images.

Aasen hadde vært på casting tre ganger før hun kom gjennom nåløyet i fjor. Hun har også vært en del av kampanjene til undertøysmerket.

SUPERMODELL: Frida Aasen ble den første norske modellen til å gå for Victoria's Secret. I år gjorde hun det igjen. Foto: AFP

Det var modellmamma Donna Ionna som oppdaget Aasen da hun kun var 14 år. Hun forteller har tidligere fortalt til MinMote at de har hatt et felles mål om at Aasen en dag skulle gå den verdensberømte catwalken.

– Frida er fantastisk, og har jobbet hardt for dette, sa Ioanna da det ble kjent av hun skulle gå showet for andre gang tidligere i høst.

STORT OPPDRAG: Her er Frida Aasen i sminkestolen før showet. Foto: Getty Images.
Publisert: