20 lekre kjoler til julebordet

Med partysesongen like rundt hjørnet kan du velge og vrake i julekjoler i alle farger og fasonger.

Det er likevel noen farger som passer bedre enn andre til julebordet, som gjerne er i november eller desember. Den lille sorte er en sikker vinner, men også den kommer i mange versjoner. Det samme gjør den glitrende gullkjolen, som er et eneste stort smykke i seg selv. Kanskje enda mer iøynefallende er kanskje en ekte julekjole i knall rødt - eller hva med å gå helt motsatt vei og velge hvitt?

Det viktigste er selvsagt at du føler seg fantastisk, men litt hjelp i kjolejungelen er aldri dumt - derfor har minMote plukket ut noen av de beste kjøpene i butikk akkurat nå.

Den lille sorte

Sort kler alle, og disse kjolene viser at den lille sorte på ingen måte trenger å være kjedelig. Årets kjoler er fulle av detaljer enten det er sexy blonder, metalliske mønster eller fuskepels og fjær.

Tips: Synes du en dyp utringing blir for vågal kan du gå for en kjole med gjennomsiktige partier. Litt mer tildekket, men utvilsomt like sexy!

Julerødt

Rødt kan rett og slett ikke slå feil i julen, og hvis du ikke er redd for å synes velger du en knall rød kjole på julefesten. Modellene på Carvens visning for denne høsten var kledd i røde silkekjoler med store skjørt, mens Valentono som vanlig kledde modellene sine i romantiske, røde blonder.

Tips: Draperinger ser eksklusivt ut, i tillegg til at det er flatterende. Perfekt hvis du skal begynne festen med en stor middag!

Glitrende gull

Årets definitivt mest glitrende kjoler sto Dolce & Gabbana og Marchesa for. Begge motehusene så ut til å ha drysset tusenvis av paljetter over kolleksjonene. Dolce & Gabbana lesset i tillegg på med tilbehør som store øredobber og glitrende hårbøyler.

Tips: Sminke som skinner av gull er lekkert til gullkjolen. Det er også en av høstens sterkeste trender - les mer om den her.

Vinterhvit

Hvitt er kanskje ikke den fargen man først assosierer med et julebord, men hvorfor ikke skille seg ut fra alle de sorte kjolene som garantert kommer til å dukke opp? La deg inspirere av Valentinos og Puccis blondekreasjoner, eller Dolce & Gabbanas minikjoler.

Tips: Selv om du har mange hvite sommerkjoler er det ikke sikkert de fungerer like bra om vinteren. Vurder en variant med lange ermer eller litt tykkere stoff, og dropp den florlette stroppekjolen med blomstermønster.

Les også:

MinMote.no - Norges største moteside
MinMote.no - Norges største moteside
MinMote.no - Norges største moteside
MinMote.no - Norges største moteside

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?