Mote

Hårbøylen og hårbåndet er tilbake

Denne våren kan du tygt finne fram hårbøylen og hårbåndet igjen, enten du går for en romantisk eller minimalistisk variant.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Hårbøyler og -bånd var store på 90-tallet og gjorde comeback med et brak da «Gossip Girl»-karakteren Blair Waldorf gjorde dem til en del av sin signaturstil i 2007. Nå vil de store motehusene at du skal ta et dypdykk i skuffer og skap og finne fram bøylene og båndene igjen.

LES OGSÅ:Nå skal du pynte håret med smykker

Vårens «it»-hårbøyle er hvit, har en gigantisk sløyfe og kommer fra Marc Jacobs for Louis Vuitton. Den 50-tallsinspirerte hårpynten har blitt omfavnet av blant annet Vogue-redaktør Anna Dello Russo - et sikkert tegn på at vi ganske sikkert får se mer til trenden.

Blugirl viste på sin side romantiske hårbånd med blomsterdetaljer i duse farger. Modellene hadde hårbåndet på tvers av hodet, slik at det så ut som ekte blomsterkranser. Michael van der Ham og Valentino gikk motsatt vei, og utstyrte sine modeller med kritthvite hårbøyler uten detaljer. Hos Valentino ble bøylene brukt sammen med lange fletter og feminine blondekjoler.

Store blomsterhårbøyler har også inntatt mote-Norge den sisten. Både programleder og moteredaktør Charlotte Thorstvedt og moteblogger Ulrikke Lund har skaffet seg en stor hårbøyle med roser, og kjedebutikkene har som vanlig laget rimelige varianter.

La deg inspirere av disse bildene:

Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Trender
  2. Hår
  3. Skjønnhetspleie
  4. Valentino
  5. Louis Vuitton

Relaterte artikler

NYHETER

«Hele Norge baker»-Ida: - Hårbøylene har blitt kjennetegnet mitt

BRUD

Makeup, frisyre, brudekjole: Slik var Lauren Conrads bryllup

MOTE

20 sommerlige blomsterfunn

TILBEHØR

Kopier Chanel-stilen: 9 store hårbøyler perfekte for jul

HÅR

Lag din egen flettekrans på 1-2-3

NYHETER

Nobel-utdelingen: Mette-Marit strålte i hvit drakt og frekk hårbøyle

HÅR

Syv måter å pynte opp fletten på