15 blå funn til vårgarderoben

I vår kan du matche både himmel og hav med plagg i herlige blåfarger.

Blått er en av vårens heteste farger. Burberry Prorsum, Herve Leger, Gucci, Givenchy og Erdem er blant designerne som sendte modellene ned catwalken i ulike blåtoner fra topp til tå. Hos Burberry Prorsum var blåfargen metallisk, Erdem hadde kombinert lyseblått med slangeskinn, mens Gucci hadde designet elegante drakter i knallblått. Fargen kan med andre ord brukes til flere ulike stiler.

Vi drømmer om Matthew Williamssons clutch og Isabel Marants bomberjakke, som begge er dekorert med små steiner. Dessverre er de blå herlighetene svindyre, men heldigvis har kjedebutikker som River Island latt seg inspirere av den etniske designerstilen.

Synes du det blir for voldsomt med eksotiske mønster og dekorative steiner, kan du gå en ensfarget blå kjole og kombinere den med spisse pumps og en minimalistisk clutch. Foretrekker du en søt og uskyldig stil er blå brokade et godt alternativ.

Striper er en av sesongens store trender, og du kan enkelt kopiere stilen fra Dolce & Gabbanas visning ved å investere i en kjole med brede, blå striper. Kombiner den med kilehæler, stråveske og store frynseøredobber for å få det etniske tilsnittet fra visningen.

Hvordan var din opplevelse i dag?