Vårens hotteste ansikt

Den russiske supermodellen Natalia Vodianova er tilbake for fullt, og fronter hele seks kampanjer for store motehus til våren.

Mari Glans
Publisert:

Det er bare litt over ett år siden Natalia Vodianova (27), en av verdens ledende modeller, bestemte seg for å trappe ned på modelljobbingen for å få mer tid til sine tre barn.

Nå er hun tilbake for fullt, og skal være ansiktet til både Yves Saint Laurent, Givenchy og Stella McCartney til våren, i tillegg til å forlenge kontraktene hun allerede har med Calvin Klein, Guerlain og Etam, hvor hun har lansert en undertøyskolleksjon i sitt eget navn, i følge britiske Elle.

Natalia Vodianovas bakgrunn er en ekte Askepotthistore. Hun vokste opp i et seldig fattig strøk i Gorky i Russland. Faren forlot familien da hun var liten, og Natalia hjalp moren med å selge frukt på torget i byen for å få råd til å forsørge Natalia og hennes to søstre.

Flere hotte modeller akkurat nå!Se opp for Georgia May Jagger

Verdens best kledde

Da hun var 15 år gammel ble hun oppdaget av et modellakademi, og som 17-åring flyttet hun til Paris og fikk kontrakt med Viva Models. Etter dette har hun hatt stor suksess som modell, og har gått visninger og gjort kampanjer for designere som Calvin Klein, Louis Vuitton, Marc Jacobs, Diane Von Fürstenberg og Chanel. Hun har også prydet forsiden av alle de store motemagasinene, og har

i tillegg giftet seg med Justin Portman, som er arvingen til en av Englands største eiendomsmoguler. Paret har også rukket å tre barn sammen.

Natalia Vodianova var også vertinne under Eurovision Song Contest-finalen i Moskva tidligere i år. Hun har også blitt kåret til verdens best kledde kvinne av magasinet Harpers Bazaar.

Vær forberedet på å se mye mer til denne russiske skjønnheten i året som kommer!

Gjett hvem som er ansiktet til Armani Jeans?Hun overtar jobben til Posh

Relevante artikler videre:

De hotteste modellene. Disse kroppene tjener mest

Karl Lagerfeld: - Ingen vil se tykke modeller

Flere kampanjemodeller! Emma Watson er Burberrys nye ansikt

Tips fra en supermodell! -Mote trenger ikke være komplisert!

Publisert: