minMotes junifavoritter

silje
Publisert:

Juni markerer starten på sommeren. Varmere dager, sol og sjø står på helgemenyen for de aller fleste. Enten du skal i parken for å grille eller tar turen til Nice for å sole deg ved svømmebassenget, er det mulig å finne plagg som passer for akkurat din drømmesommer. La deg inspirere av minMoteredaksjonens junifavoritter, kanskje finner du deg noe du ikke kan leve uten denne sommeren.

-I sommer må jeg ha meg et par nye shades og disse klassiske Ray Ban aviators passer fint inn i solbrillesamlingen min. Solbrillene skal jeg bruke til olashortsene og paljettejakkene mine. Jeg har allerede et par bikinier, så jeg trenger en glam 50-talls badedrakt til late bassengdager. Denne passer perfekt sammen med den glamorøse sommerhatten jeg allerede har anskaffet meg.

-Olsen-tvillingene er to av de få kjendisene som vet hva de gjør på motefronten. Jeg hadde gledet meg til å kunne bestille skokolleksjonen fra Elizabeth & James og denne skuffer ikke. Skoene kan brukes til å tøffe opp en søt sommerkjole eller til et par kule korte shorts.

MinMote.no - Norges største moteside

- Jeg elsker kroppssprayene fra Biotherm, og jeg ønsker meg Eau Pure i samlingen min. Denne kroppsprayen dufter av kiwi, lime og grønn te, og er herlig frisk på varme sommerdager.

Rougen fra Dior har fire forskjellige nyanser og kan brukes både som rouge og highlighter. Jeg vil bruke den for å få friske roser i kinnene når jeg har fått litt farge i ansiktet, og den fine pakningen gjør at den alltid får være med i vesken min.

Jeg trenger også nye sandaler i sommer, og er litt lei av de vanlige sorte og brune fargene. Disse fra Asos.com kan friske opp ethvert antrekk, og jeg liker detaljene i fronten.

-På grunn av den åpne tåen er skoletten akkurat nok sommerlige til at de går til skjørt, kjoler og shorts. Samtidig gjør MC-boots spennen dem røffe, og kilehælen gjør dem stødige å gå på. Fargen passer dessuten til det meste.

Skinnboleroen i lys hudtone fra Rock 'n Blue er like aktuell i sommer som til høsten. Gir varme og litt edge til en hvit singlet og jeans, eller kul over en pastellsøt sommerkjole og flate sandaler. En romantisk sommerbluse med blomster a' la 40-tallet er et svalt must på denne tiden av året, til jeans, en chinos eller shortsen på stranden.

MinMote.no - Norges største moteside

-Jeg får aldri nok av sommerkjoler! Jeg ønsker meg denne tubekjolen i silke fra Asos. Den kan dresses opp til en bytur eller brukes på stranden. De brune lave sandalene passer til det meste i min garderobe og er en rimelig investering.

Jeg ønsker meg også en blazer i lys farge. Denne grå blazeren passer perfekt til kjølige sommerkvelder. Med disse tre tingene er garderoben sommerklar!

-Jeg har ikke brukt klokka siden jeg hadde dilla på Disney i 4. klasse, men denne lekkerbisken fra Burberry gjør at jeg får lyst å sjekke tiden på gamlemåten hundre ganger i døgnet. Jeg må også ha et par gladiatorsandaler og disse er perfekt.

-Jumpsuiten jeg kjøpte i februar har vært vel verdt investeringen og nå leter jeg etter en playsuit som jeg kan bruke i late dager i parken. De søte volangene på lommen og den nydelige fargen gjør at denne billige herligheten blir mitt neste kjøp.

Følg minMote på Twitter.untitled link
Publisert: