- Tror ikke på den naturlige looken

Donatella Versace mener at dagens modeller er for nøytrale, og tror ikke på den naturlige looken.

Mari Glans
Publisert:

Det er i den nye utgaven av motemagasinet Love at kvinnen som styrer spakene i det italienske motehuset Versace snakker om sitt syn på dagens motebransje.

- Modellene er så nøytrale nå om dagen. De har ingen sminke, ingen ansiktsuttrykk, de er som roboter. Det er veldig idiotisk. Det er nesten som om modellene må framstå som så veldig seriøse og intellektuelle, men modeller er sjelden slik.

- Hvis du absolutt skal være så flink eller litt for flink, så bli forsker i stedet. Jeg er ingen forsker, sier Donatella Versace.

Norsk modellhåp!Gjør suksess under moteuken i Stockholm

Usikker på egen hårfarge

Designeren er ikke kjent for å gå for den naturlig looken selv, hun er alltid den bruneste, blondeste og mest sminkede samme hvor hun er.

- Jeg vet ikke engang hva som er min naturlige hårfarge lenger. Hva er naturlig? Jeg tror ikkke på det naturlige for kvinner. For meg har naturlig noe med grønnsaker å gjøre, mener designeren.

I intervjuet røper hun også detaljene om da 90-tallets supermodeller for alvor slo igjennom, og alt dramaet som foregikk i kulissene når modellene ble samlet for Versaces motekampanjer.

- Hver gang en ny jente kom inn i bildet, herregud, det var som å starte en krig. Det var alltid de store modellene mot den nye jenta, sier Versace, og forteller at modellene gjorde alt fra å krangle om hårfrisyrer til å stjele puppeinnleggene til hverandre.

Disse modellene gjelder nå.De hotteste i britisk motebransje

Relevante artikler videre:

Modeller har en best før dato.Det mener supermodell Heidi Klum

Gina Tricot bytter modell.Norske Pernille er gravid

Styelein satser på svart og grått til neste høst. Se kolleksjonen her!

Publisert: