Ukens trendsetter: - Sats på blått til våren

Hvem: Andreas Wijk Blogg: Andreas Stil Hvor: Sverige Yrke: Musikkstudent

silje
Publisert:

Andreas Wijk blogger om mote på en av Sveriges største motenettsider, Veckorevyn. På bloggen fokuserer han på sine to største lidenskaper, mote og musikk.

Hvorfor begynte du å blogge?

- Jeg begynte å blogge denne uken for et år siden. Å kunne inspirere mennesker med min klesstil, er det morsomste med å blogge. Jeg digger responsen leserne gir meg. Veckorevyn er en av Sveriges største, så da jeg ble tilbudt å blogge her, føltes det veldig riktig, sier Andreas Wijk til minMote.

Beskriv stilen din

- Jeg elsker å ta dagens trender og gjøre det til min stil. Min stil omfatter mye, men er også ganske enkel å kopiere, sier motebloggeren.

Skal du på shopping til uken? Slik shopper du smart på salg!

Hva er hemmeligheten bak en bra moteblogg?

- En stor moteblogg krever daglige oppdateringer, mye bilder og framfor alt bilder som man tar selv. Jeg tar mye bilder og legger nesten aldri ut bilder som ikke er tatt med mitt kamera, sier Wijk.

Hva er fordelen med å være gutt i en bloggverden som har en klar jentedominans?

- Jeg har en stor fordel ved å være gutt. Utvalget av mannlige moteblogger er ikke stort og derfor finnes det ikke så mange andre å sammenligne seg med, mener motebloggeren.

Hva fokuserer du på i bloggen?

- Mine største interesser i livet er musikk og mote og det er temaene som går igjen i min blogg. Bloggen handler mye om hva jeg har på meg, hva slags type klær jeg kjøper, min hverdag og sangklipp der jeg selv synger, sier Wijk til minMote.

Menn bør også ta godt vare på huden.Få gode hudpleietips for menn her

Selv om snøen ligger hvit på bakken, har de fleste motebloggerne allerede starten jakten på de perfekte plaggene til vårens garderobe. Andreas satser på blått, denim og beige til våren.

- Våren kjennes som en liten oppdatering før sommeren. Jeg kommer til å bruke mange basisplagg fra i fjor, men jeg kommer også til å satse på blått når varmen kommer. Denim er stor favoritt denne våren, sier den svenske bloggeren.

Hvilke tre plagg bør guttene satse på til våren?

- Om man ikke allerede har investert i en jeansjakke eller en denimskjorte, er tiden inne for å gjøre det. Vårens garderobe trenger litt naturfarger, som for eksempel en beige blazer. I tillegg synes jeg man bør satse på en tøff veske eller et par rå sko, det er tross alt helheten som gjør et antrekk, sier Wijk.

Få moteekspertenes beste tips. Slik shopper du klassikere og vårtrender på salg!

Hva er ditt beste motetips?

- Ha troen på deg selv! Det gjelder å våge å teste ut nye trender, matche på nye måter og leke med mote. Finnes det egentlig noe morsommere enn å sette sammen et kult antrekk på morgenen?

Hvordan takler du de negative kommentarene?

- Jeg husker ikke faktisk når jeg fikk en negativ kommentar sist, mine lesere er verdens beste! Men får jeg en negativ kommentar, lar jeg den som regel stå, alle kan selvsagt ikke ha samme formening om mote som meg, avslutter den tøffe motebloggeren til minMote.

Har du en blogg eller kjenner du noen som har kul stil? Tips meg, så blir du kanskje neste ukes trendsetter!

Relevante artikler videre:

Sykepleier med rocka stil. Møt forrige ukes trendsetter!

Ta vare på huden i vinterværet. Få gode tips her!

Går modeller ut på dato? Det mener supermodellen Heidi Klum.

Publisert:

Finn mer innhold om: