Kul i kardigan i høst

En kardigan er et av høstens fineste plagg. Velg blant forskjellige varianter som dyreprint, herrekardigan, mønstrete eller en sterk høstfarge for en sofistikert look.

Kardiganen er et investeringsplagg du kan kjøpe nå, og bruke resten av høsten. Bruk den alene nå på kjølige høstmorgener eller under en skinnjakke når det blir enda kjøligere i luften.

Lag på lag

En av de kuleste høstrendene er nettopp å gå for en lag-på-lag stil. Denne stilen krever en kardigan som hvor du har plass til en topp eller to under, og muligens en jakke over, alt etter temperaturen. Synes du dette blir stort og formløst, snurper du et belte i livet for en mer markant look.

Sett fokus på midjen med belter! Emily Schuman fra California gir deg sine beste tips.

Oversized

I høst skal det være stort. Store kardigans i ull var å se i høstens kolleksjoner. Pudderfarger, sort og grått var blant de mest populære fargene. Velg en stor kardigan over en stram tights i skinn eller imitasjon for en røff look. Stjel kjærestens kardigan for den ultimate herrelooken. Synes du dette blir stort og formløst, snurper du et belte i livet for å markere midjen.

Vil du se flere av høstens trender? Se minMotes høstserie med Silje her!

Høstens farger

Brunt, sort, grått og lilla er bare noen av sesongens farger. La deg inspirere og gå for en kald eller varm lillafarge som passer din hudtone. Lilla er en av sesongens flotteste farger og gir en lekker kombinasjon med sort og grått.

Metalliske stoffer og paljetter er også hot i høst. Se hvordan kjendisene gjør det her!

Dyreprint

Sats på et vågalt dyremønster som kan gi liv til den kjedeligste garderoben. En kardigan i denne stilen kan enten gi en sofistikert eller vampete look. Tenk Marilyn Monroe, og bruk en kardigan til et blyantskjørt og høye hæler for den vampete stilen, eller gå for en dyreprint til en svart bukse og søte ballerinasko for den sofistikerte stilen.

Relevante artikler videre:

Dyreprint er alltid hot, hvis du gjør det på riktig måte. Få de beste tipsene her!

Lurer du på hvilke plagg du skal bruke mellom sommer og høst? Her er fem flotte overgangsplagg

Vil du oppdatere deg på høstens skjønnhetstrender? Silje og Mari gir deg høstens beste skjønnhetstips i ny høstserie

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?