Disse kvinnene kler seg best

Bladet People har kåret de best kledde  kvinnene i ti forskjellige kategorier fra året som har gått.

Mari Glans
Publisert:

Det amerikanske magasinet People er kjent for sine årlige kåringer, og nå har årets ti best kledde kvinner blitt kåret. Noen er gamle travere i slike kåringer, mens andre har vi sjelden sett på best kledd-listene tidligere. People har kåret de som har utmerket seg best i alt fra beste stil til hverdags, til beste stil i bikini.

Best på rød løper

Det har virkelig vært Kate Winslets år i år. Hun vant ikke bare to Golden Globes og én Oscar, hun utkonkurrerte alle på kjolefronten også. I følge People er Kate Winslet årets best kledde på den røde løperen, hvor hun har glitret i kreasjoner fra Narciso Rodriguez og YSL.

Michelle Obama ble kåret til årets vinner av tilgjengelig glamour, og får skryt for sin evne til å kle seg som en førstefrue skal, men på en måte som folk flest kan forholde seg til, både pris- og stilmessig. Michelle Obama har tydeliggjort sin personlige stil, og er ikke redd for å kombinere klær fra de rimelige kjedene med designerklær.

Michelle Obama er bevisst på klær og mote.Førstedamene tar standpunkt mot pels

Beste korte kjoler

Årets vinner av de korte kjolene, er Reese Witherspoon. Reese har overrasket på den røde løperen i år, og valgt mer edgy og kulere kjoler enn vi tidligere har sett henne i. Reese Witherspoon har gått for trendy minikjoler med markerte skuldre, fra merker som Fendi og Rodarte.

Den nye filmyndlingen Freida Pinto ble kåret til årets beste til å bruke farger, og har på årets prisutdelinger og premierer stilt i alt fra blå, gule, turkise og korallfargede kjoler.

Flere kjendiser kan kle seg!Se helgens beste antrekk her!

Årets beste i jeans

Årets jeansvinner ble ikke overraskende Cameron Diaz. Diaz er en skikkelig jeans-jente og er ikke redd for å stille på premierer i jeans og høye hæler. Cameron Diaz har i følge People en egen evne til å gjøre jeanslooken mer chic og glamorøs, med pyntede overdeler og eksklusivt tilbehør.

Beyoncé vant kåringen over årets beste hverdagsstil. Hun får skryt for at hun aldri blir sett i joggebukser til hverdags, men alltid pynter seg med høye hæler, og med plettfri hår og makeup.

Se stjernenes billige kleskupp!Dette handler stjernene i kjedebutikker

Se resten av vinnerne fra Peoples kåring her!

Relevante artikler videre:

Flere gode tips om høstmoten! Sjekk ut minMotes nye høstserie!

Tips fra en supermodell! -Mote trenger ikke være komplisert!

Coco Chanel visste hvordan man skulle kle seg. Få stilen her!

På tide å rydde i garderoben? Få gode tips her

Publisert:

Finn mer innhold om: