Mote

Smykkene skal være store i høst

Den store smykketrenden vil ingen ende ta. Invester i et statementkjede, et par gigantiske øredobber eller sats flotte armbånd i høst.

silje
Publisert:

Ingenting rocker opp et antrekk som et par kule store smykker. På catwalken kunne man se smykker i alle varianter og tematikken var jo større, jo bedre. De fingernemme kan fint lage seg sine egne smykker, men billigkjedene har også mye fint.

Øredobber

Dusker, ringer, metallisk og boho, her er det mange fine stiler å velge mellom. 80-tallet er fortsatt sterkt representert i motebildet og de originale smykkene finner du på ebay, i secondhand eller vintagebutikkene.

På tide med noen nye høstklær? Her er fem gode forslag!

Statement kjeder

Geometrisk, flettet, perler og store steiner er i vinden i høst. Denne trenden glir over fra forrige sesong og for vinteren skal det være skinnende og stort. Et slikt kjede er en rimelig investering og perfekt til å få liv i et kjedelig antrekk eller sprite opp den lille sorte kjolen du sikkert allerede har liggende i garderobeskapet.

Silje satser på sølv og hodeskaller. Se smykkene her!

Armbånd

I høst kan du gå for armbånd i alle varianter. Kombinasjonen gull og sølv er superhot. La deg inspirere av gatemoten og sats på mange armbånd på hver arm sammen med dine gamle klokker, det blir garantert en hit. En annen hot trend er nagler, som gir et mer rått og tøft utrykk.

Ukens trendsetter digger smykker. Sjekk stilen hennes her!

Tips: Har du mange gamle kjeder liggende i smykkeskrinet? Legg dem lagvis over hverandre og vips så har du et helt nytt statementsmykke. Et annet godt tips er å stikke innom bruktmarkedene, der finner du garantert noe billig og fint.

Relevante artikler videre:

På loppisjakt i høst? Slik gjør du kupp på loppemarked!

På tide med et par nye høstsko? Her er sesongens beste kjøp!

Shoppe på ebay? Slik gjør du kuppene!

Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Smykker
  2. Trender
  3. Ebay
  4. Mote
  5. Høsten 2009

Relaterte artikler

MOTE

Høstens fineste vesker

MOTE

10 gode høstkjøp under 1000 kroner

MOTE

Høstens nye garderobeklassikere

NYHETER

25 festsmykker til under 200-lappen

MOTE

24 flotte festkjoler

NYHETER

Dette tilbehøret «må» du ha i vår

MOTE

Velg glitter og glam til årets siste fest