Beste vårkjøp under 500 kroner

UNDER 500: Det trenger ikke være dyrt å se bra ut.

Her er våre tips til gode kjøp under 500 kroner denne våren som vil gi deg en tidsriktig look.

Våren er i anmarsj og butikkene bugner over av vårnyheter. På tross av finanskrisen, regner vi med at de fleste ønsker seg noe nytt i klesskapet. Derfor har vi funnet fram syv deilige nyheter, som du kan mikse og matche for flere kule antrekk denne våren, uten at det trenger å koste skjorta.

Jeansjakken

Jeansjakken er tilbake i motebildet og denne gangen skal det være innsvinget, kort, og steinvaska. Tenk 80-tallet med en moderne vri. Jakken er perfekt for våren og kan brukes på mange forskjellige måter. Bruk den over en blomstret kjole for en søt 50-talls stil, eller til en jumpsuit for et tøffere antrekk. Sett ditt eget preg på jakken med vintagebrosjer, buttons eller rosetter.

Jumpsuiten

Vårens tøffeste trend er en jumpsuit eller en buksedrakt. Kjøpte du den ikke i høst, er dette absolutt tiden for å investere i vårens mest populære plagg. Bruk buksedrakten med flate sandaler og jeansjakken til hverdags. Til fest anbefaler vi de høyeste stilettene du har og et lekkert gullbelte i livet for å fremheve figuren.

Blomster

Våren er synonym med delikate blomstermønstre. Det skal være ungpikeaktig og vakkert, og nettopp derfor passer det å investere i et skjørt eller en kjole i dette mønsteret. Rosa og svart er en fin kombinasjon og denne kjolen kan du bruke allerede nå med et par svarte tights og en t-skjorte under kjolen. Når været tillater det, kan du ha jeansjakken over kjolen, et stort kjede og ballerinasko for en avslappet sommerlook.

Statementsko

Alle jenter bør investere i et par statementsko denne våren. Skoene kan ha spesielle detaljer som fjær og perler, eller skulpturelle former og remmer. Hælene skal være høye, men ikke så høye at du ikke klarer å gå i dem. Husk at det er lite pent å ramle på brostein, så hvis du er usikker på høyden kan du fint velge en sko med en kraftig hæl.

Store smykker

Mye av vårens tilbehør skal være stort. Øredobber, kjeder og armbånd skal synes, så det er bare å finne et smykke som passer deg. Men husk at det holder med en ting av gangen. Velger du store øredobber, lar du dette være fokuset og dropper andre smykker. Se etter smykker i sølvarianter, fjær og tunge metaller for en rå sommerstil.

Turkis

Turkis seiler opp til å bli sommerens store farge. Fargen er rålekker mot brun hud, men enn så lenge satser vi på kult tilbehør i denne vannfargen. En turkis veske setter farge på et hvilket som helst antrekk og vesken vi fant er en rimelig investering. Den lange remmen gjør at du kan bruke vesken må mange forskjellige måter.

Bildet:

Asos, veske ca 170,- kr og kjede ca 140,- kr,DinSko, sko ca 400,- kr,Gina Tricot, jumpsuit ca 350,- kr,Indiska, kjole ca 300,-kr,TopShop, øredobber ca 130,- kr,Ellos, jakke ca 300,- kr

Hvordan var din opplevelse i dag?