Hold varmen i fuskepels

Brun, hvit, svart eller spettet. Fuskepelsen kommer i alle typer modeller du kan ønske deg denne høsten. Sats på en jakke eller en kul vest for å holde varmen i høst.

silje
Publisert:

Jakker

En kort modell er en sikker vinner i høst. En kort fuskepelsjakke kan brukes til det meste. Ønsker du en rocka look, satser du på skinnbukser eller tights à la Kate Moss. Synes du den looken er litt for tøff, bruker du jakken til et par skinny jeans. Husk at når du får volum på toppen, lønner det seg å holde det tynt nedentil.

Mer høstmote? Her er 10 gode kjøp under 1000 kroner

Vester

En fuskepelsvest er det perfekte overgangsplagget for høsten. En vest kan du slenge over olajakken fra i sommer, bruke over kardigans eller gå for en gjennomført 70-talls look. Velger du 70-talls looken, er det bare å kjøre på med slengbukser, solbriller og store vesker à la Rachel Zoe.

Detaljene gjør et antrekk. Sats på detaljene i høst!

Tilbehør

Synes du denne trenden er litt voldsom, er det ikke noe i veien for å satse på detaljene. Vanter med fuskepelskant, en stor kul hatt eller en hals er det perfekte tilbehøret for å rocke opp jakken eller kåpen fra i fjor. Et annet tips er å satse på strømper over kneet med pelsdetaljer, da blir du garantert lagt merke til.

Relevante artikler videre:

På tide med et par nye høstsko? Her er det mange modeller å velge mellom!

Tomt i banken, men lyst på noe nytt?Lag din egen partytopp!

Mer høstinspirasjon?Se video her!

Publisert: