Miami Vice

Nå skal det være Miami Vice for alle penga.

silje
Publisert:

Mange husker sikkert de hvite dressene, mokasinene og pastellene i en av 80-tallets store TV-serier, Miami Vice. Flere av de kjente designerne hadde denne sesongen latt seg inspirere av palettene i garderoben til Crockett og Tubbs. Stilen lar seg lett kopiere med litt rimeligere alternativer fra kjedebutikkene.

Pasteller og Art Deco

Alexander Wang var en av designerne som viste turkise blazere med opprullede ermer, bar mage og Art Deco pasteller. Gucci viste turkise dresser, havblå kjoler og fjorlette tunikaer. Hos Jason Wu så vi rosa pasteller og Stella McCartney viste de kuleste herreblazerne. La deg inspirere til å finne din stil i sukkertøyshavet av pasteller og vannfarger.

MinMote.no - Norges største moteside

Slik får du looken

En herreblazer i turkis, aprikos eller hvit er en grei investering som gir deg en oppdatert 80-talls stil på 1-2-3. Synes du det blir for mye, er t-skjorter i pasteller som rosa eller mintgrønn også kult. Bruk de inne i blazerne dine for en herlig vårlook. Er du gutt og tøff nok, er det bare å kjøre på med din egen vri på 80-tallslooken. La deg inspirere av Gucci vår/sommer 2009. Ellers er det kult med detaljer som en hvit blazer, en t-skjorte i pastell eller et par seilersko. Synes du pasteller ikke din greie, finnes det mye stilige fargesterke t-skjorter og gensere i blå, grønn og gul.

MinMote.no - Norges største moteside

Forhandlere:

1. T-skjorte fra Moods of Norway ca 500 kroner

2. Seilersko fra Asos ca 300 kroner

3. Hvit blazer fra LaRedoute ca 1200 kroner

4. Blå topp fra H&M CA 150 kroner

5. Sko fra Bronx ca 900 fra Ellos

6. Luella solbriller ca 1500 fra fashionmixology.com

Publisert: