Chanel

silje
Publisert:

Hva skal man egentlig ha på seg når det er så varmt? Jeg går for lette sommerkjoler eller shorts med en topp på varme sommerkvelder. Igår var vi på en superhyggelig sammenkomst på Grünerløkka og koste oss i kveldsvarmen, de siste kveldene kan jo karakteriseres som tropenetter, fantastisk deilig.

Chanel

Mange spør meg hvor de kan få kjøpt Chanelvesker. I Norge er det ingen butikk som selger Chanel, så man må kjøpe merket i utlandet eller alternativt på nett. Nærmeste butikker er London, København og Paris, men slik dollaren ser ut nå, vil det nok lønne seg å kjøpe en slik veske på en USA-reise. Skal du til Paris i sommer, pleier det å være salg i juli, så det lønner seg å dra innom Chanel og Galeries Lafayette for å sjekke. Har du lyst på en ny veske, kan du ringe til butikkene og bestile/sette deg opp på liste. I gode vintagebutikker kan det også være muligheter for å finne ekte vare. Da jeg var i San Francisco ifjor, fant jeg en vintageveske til ca 3000 kr.

Min veske er en vintage Chanel fra 80-tallet, som jeg har kjøpt på ebay, og jeg gjorde grundig research for å forsikre meg om at vesken var ekte vare. Les mine tips om shopping på ebay her og her. Med mindre du er en kjenner av merket, kan det være vanskelig å sjekke om vesken er ekte eller uekte. Men du kan lese ebay sine "How to spot fakes", og sette deg inn i alle detaljene på veskene. Men det kan være vanskelig å se på bildene, for kopiene kan være så utrolig bra laget. Men det er en fakta at de fleste kopier blir laget av nye vesker og at det er vanskeligere å lage kopier av vintagevesker.

Men ønsker du å være helt sikker, bør du kjøpe fra Chanel. Da er du garantert ekte vare. En Chanelveske er en investering for livet. Jeg har aldri angret på mitt kjøp, for denne vesken går aldri av moten. Jeg bruker den til alt og "sparer" den ikke. Det er virkelig en klassiker som aldri ruster.

Publisert: