Prinsesse Madeleine pryder svensk moteblad

Hun er tidligere kåret til en av verdens vakreste prinsesser, nå pryder prinsesse Madeleine desemberforsiden til det svenske motebladet Elle.

silje
Publisert:

Prinsesse Madeleine (27) som er forlovet med Jonas Bergstrøm (30), åpner seg i et intervju med det svenske motemagasinet Elle. Prinsessen som blant annet er kjent for sitt vinnende vesen og flotte kjolevalg på gallamiddager, er opptatt av at leserne skal se henne for den hun er.

-Jeg vil gi leserne et innblikk i mitt liv. Jeg vil at de skal få et bilde av hvordan jeg er og hva jeg brenner for, sier prinsesse Madeleine til Elle, i følge svenske Expressen.

På forsiden av magasinet sitter den svenske prinsessen med utslått håret og er kledd i hvitt fra topp til tå. Prinsessen har på seg et par hvite ballerinasko og en t-skjorte fra Childhood Foundation. World Childhood Foundation ble startet av dronning Silvia og er en organisasjon som fokuserer på utsatte kvinner og barn. Prinsesse Madeleine jobber med organisasjonen og fokuset på det veldedige arbeidet er hovedtemaet for det eksklusive intervjuet.

Røper litt om bryllupsplanleggingen

Prinsesse Madeleine forlovet seg tidligere i år med Jonas Bergstrøm. De to har vært kjærester i snart åtte år. Forlovelsesdiamantringen Madeleine fikk av Bergstrøm skal i følge Aftonbladet ha en verdi på rundt 400.000 kr. I intervjuet med Elle røper den svenske prinsessen litt av bryllupsplanene, som må skygge litt for storesøsteren kronprinsesse Victoria og forloveden Daniel Westlings bryllup i juni.

-Akkurat nå er det fullt fokus på Victorias og Daniels bryllup. Men det er klart jeg har begynt å tenke på hvordan kjolen skal se ut, dato og kirke og alt som følger med. Akkurat nå jobber jeg hardt med Childhood og nyter å være forlovet, sier den svenske prinsessen til magasinet.

Shopper dyrt og billig

Både svensk og internasjonal presse liker stilen til den flotte prinsessen og hun får ofte full pott på terningkast ved høytidelige anledninger. Sist under kongens Nobel-middag i Sverige (dagen etter banketten), der hun bar en sjokoladebrun kreasjon fra den svenske designeren Lars Wallin. Prinsesse Madeleine er kjent for både å shoppe dyrt og billig. Ved uformelle anledninger sees hun ofte både i klær fra H&M, Filippa K og Gucci. Prinsessen er også flink til å tenke gjenbruk og er dyktig til å bruke gamle gallakjoler på en ny måte. Med sin unge og friske stil, er hun et moteforbilde for mange jenter over hele verden.

Men prinsesse Madeleine er ikke den eneste kongelige som har prydet forsiden av et kjent moteblad. Vår egen kronprinsesse Mette-Marit stilte i 2007 opp på forsiden av magasinet Henne, sammen med tretten norske designere for å fronte norsk design.

Relevante artikler videre:

Ukens best kledde:Skinte i sølvgrå kjoler

Kronprinsesse Mette-Marit og Michelle Obama valgte nesten like kjoler.Les saken!

Stjernene shopper også smart. Her er deres favoritter

Publisert:

Finn mer innhold om: