Slik får du catwalk-stilen på budsjett - tre vårlige antrekk

Du trenger ikke punge ut flere tusen for å kopiere de eksklusive antrekkene fra catwalken. minMote viser deg tre enkle vårantrekk som passer deg på budsjett.

De store motehusene er gjerne først ute med å vise sesongens heteste trender. Deretter tar det sjelden lang tid før kjedebutikkene følger etter, og det er vi glade for. Her kan du nemlig finne rimelige plagg som ofte er svært like de rådyre klærne fra catwalken.

Denne våren kan du kle deg i lyse farger som beige, sand og krem - gjerne i kombinasjon med hvitt, som er nydelig til solbrun hud. Denimskjorten trenger du heller ikke pakke vekk - eller kanskje du er så heldig at du kan låne kjæresten sin?

LES OGSÅ:10 denimkupp til vårgarderoben

MinMote.no - Norges største moteside

minMote har satt sammen tre vårantrekk - inspirert av catwalken, men til en brøkdel av prisen. Her kan du finne ditt favorittantrekk:

Balenciaga

Balenciagas vårkolleksjon inneholdt en rekke antrekk i sort og hvitt, men innimellom dukket det også opp noen helt lyse kombinasjoner. Den sexy magetoppen har allerede blitt en kjendisfavoritt, og blir litt mer anvendelig under en lang blazer som eventuelt kan kneppes opp. Tilbehøret holder du helt enkelt med ringer eller et lekkert smykke i gull.

DKNY

Denimplagg forlater vel egentlig aldri motebildet, og denne våren var flere visninger preget av ulike nyanser av blått. Om våren ser denim ekstra friskt ut sammen med kritthvitt, som hos DKNY. For å stjele stilen kan du kombinere en laidback denimskjorte med et elegant blyantskjørt - for en pyntet look stikker du føttene inn i et par metalliske sandaler med litt høyde.

Chloé

Franske Chloé viste en av vårens mest feminine kolleksjoner, med volanger, blonder og gjennomsiktige stoffer. For en skikkelig «city chic»-look kan du kombinere en søt bluse med et par mer maskuline shorts, og toppe det hele med et par lekre gullpumps.

Hvordan var din opplevelse i dag?