Her er vårens fineste løpesko

SPREKE FARGER: Øverst: Flyknit Lunar 2 fra Nike hos AntonSport.no, 1600 kr. I midten: Adizero II fra Adidas by Stella McCartney hos Net-A-Porter.com, 1822 kr. Nederst: Free 5.0 Tr Fit 4 Breath fra Nike hos Stress.no, 1199 kr. Foto: Getty Images / Produsentene

Pastellfarger og lekne mønstere - i år kan du velge og vrake blant joggesko som er både praktiske og vakre.

MinMote
Publisert:

Trening dreier seg om høy puls, svette og blodslit. Til den ultimate treningsøkten trenger du et par joggesko som passer ditt eget løpemønster og som du føler deg komfortabel i. I år kan du heldigvis velge blant en rekke fine joggeskomodeller som både egnet for trening, men som også er moteriktige.

Etter at Chanel viste sporty sko på catwalken tidligere i år, har både kjedebutikker og sportsmerker designet sko som kombinerer både funksjonalitet og estetikk. Vakre fargenyanser og lekne mønstere er å finne blant utvalget, så hvorfor ikke sikre seg et nytt favorittpar til treningsgarderoben?

FINN DIN FAVORITT: Øverst til venstre: Free Tr Fit 2fra Nike hos Gmax.no, 999 kr. Øverst til høyre: Gel-Lyte 33.30 fra Asics hos Nordstrom.no, 549 kr. Nederst: Azidero Primeknitt 2.0 fra Adidas hos Stress.no, 1599 kr. Foto: Produsentene

Mens noen liker at joggeskoene er mer nøytrale i farger som sort, grått og hvitt, kan den som er glad i sterke farger gå for varianter i rosa, grønt og oransje. Det finnes også en rekke joggesko inspirert av de duse pastellfargene fra Chanel-visningen - både lys syrin, mintgrønn og pudderrosa er å se på mange av joggeskomodellene.

Her ser du fem måter du kan style joggeskoen på til hverdags.

Selv om funksjonalitet står i fokus når du skal velge joggesko, er det ingenting i veien for at du også velger et par du føler deg fin med - da vil du kanskje også føle deg mer avslappet og komfortabel når du puster og peser. Sørg for at du tar godt vare på skoene og holder dem så rene som mulig. Dersom du er blant de som liker å trene ved å gå turer i skog og mark, kan skoene også fint brukes til hverdags.

Publisert:
MinMote
MinMote er Norges største moteside. Vi vil inspirere og opplyse deg, samtidig som du vil finne de siste nyhetene fra moteverden i inn- og utland.

Finn mer innhold om: