De fineste morgenkåpene i butikk nå

BLÅTONER: MinMote-Sonias favoritt er kjøpt på H&M tidligere i vår for om lag 500 kr. Kimonoen til høyre er fra NewLook.com og koster 229 kr. Foto: Instagram / @minmote_sonia / Produsenten

En lekker morgenkåpe gir deg skikkelig vårfølelse på late helgedager.

Oda Marie Midbøe
Publisert:

Temperaturen tilsier at det ennå ikke er tiden for å kle seg i sommerlige antrekk utendørs.

Men en behagelig og florlett morgenkåpe er perfekt å slenge over nattkjolen før frokosten skal inntas på lange morgener. Butikkene bugner av ulike varianter, men MinMote-redaksjonen har lagt sin elsk på den kimono-inspirerte morgenkåpen i lette materialer og med vide ermer.

- Jeg har brukt min blå favoritt veldig mye i det siste. Få ting gir meg mer vårfølelse enn når solen skinner inn vinduet og jeg kan slenge på meg en delikat morgenkåpe. Noen av disse morgenkåpene er så fine at de også kan brukes ute når det blir litt varmere. De kan bli perfekte sommerkjoler kombinert med høye hæler og en clutch. Da bør du helst velge en variant med blomstermønster og bruke en hudfarget underkjole under, tipser MinMote-leder Sonia Huanca Vold.

Morgenkåpene kommer i mange ulike farger og mønstre, og det er regelrett bare å velge og vrake blant variantene. Dersom du ser for deg å bruke morgenkåpen som kjole om noen måneder, er det lurt å velge en variant som ikke er altfor kort – da blir det lettere å få brukt den uten å bekymre seg for at rumpen synes når du beveger deg.

LUKSUS VS BUDSJETT: Til venstre: Agen Provocateur hos Net-A-Porter.com, 6188 kr. Til høyre: Lindex, 349 kr. Foto: Produsentene
KLASSISKE VALG: Til venstre: Darling S hos Nelly.com, 399 kr. Til høyre: KappAhl, 399 kr. Foto: Produsentene
Publisert:

Finn mer innhold om: