Nadya om Dorthes «Gullruten»-kjoler: - Veldig sexy

Fire måneders hardt arbeid og klesfarge fra Jernia måtte til da designer og  «Skal vi danse»-profil Nadya Khamitskaya (28) laget Dorthe Skappels (48) antrekk til «Gullruten».

Camilla Bjørn
Publisert:

- Jeg er virkelig fornøyd denne gangen. Jeg tror faktisk jeg aldri har vært så fornøyd, sier Dorthe til minMote.

Årets kjoler avdukes når TV-prisutdelingen går av stabelen fredag 13. mai og består av totalt fire knallfargede kjoler i rødt, kitt, oransje og lilla i forskjellige fasonger og lengder.

Bak står altså danseprofil Nadyas klesmerke Venti Uno.

Glad i kjoler og skal konfirmeres? Her er tipsene for å bli kul til konfen.

- Usminket

- Det blir noe ingen har sett på Dorthe før, og noe ganske annerledes enn mitt tidligere arbeid. Kjolene er sydd til kroppen til Dorthe og fremhever kvinneformen, forteller Nadya.

minMote treffer de to i Nadyas klesbutikk på Tjuvholmen i Oslo, for siste prøver før prisutdelingen.

Dorthe, som kommer rett fra taping av «God kveld Norge», stiller usminket i jeans og genser.

- Jeg er blitt 48 år gammel, og må innrømme at det er enkelte deler jeg ønsker å skjule mer enn andre. Kjolene til Nadya sitter fantastisk. På siste prøve tenkte jeg bare «gud for en kropp jeg har», ler hun.

TV2-dronnngen har ledet TV-prisutdelingen i over ti år. Og antrekkene har etter hvert begynt å få minst like mye fokus som Dorthe selv.

Glad i kjoler? Her er ti fine vårkjoler.

Silke crepe

Stoffet brukt til å lage årets kjoler er silke crepe, funnet av Dorthe i en stoffbutikk i Oslo. Der er så blitt farget i forskjellige toner av Nadya med farge fra Jernia.

- Silke crepe er en stor utfordring å jobbe med ettersom det ikke er noe stretch. Dessuten tok det tid å finne frem til de rette fargene. Jeg har vært nervøs foran hver eneste prøve med Dorthe. Det kommer alltid masse kommentarer og meninger, men det viktigste for meg er at Dorthe føler seg fin, smiler designeren.

Parallelt med dansingen har hun på rekordtid bygget opp merket sitt, kjent for sine sexy og feminine kjoler. Programleder Anne Rimmen brukte Nadyas kreasjoner under årets MGP, det samme gjorde Therese Johaug da hun mottok gullhyllesten under Ski-VM.

Skotips! Her er lekre ballerinas som passer til alt!

- Veldig sexy

Nå står altså Skappel og «Gullruten» for tur.

- Jeg fikk en oppringning fra skjult nummer på nyåret, med en blid stemme som sa «Hei det er Dorthe! Er du på jobb i butikken din i dag?

Jeg tenkte jeg skulle komme innom og diskutere kjoler til Gullruten med deg!» Jeg ble helt satt ut, sier Nadya før hun fortsetter:

- For to år siden satt jeg sammen med Tommy Steine og så utdelingen, og jeg husker at han sa «Mm to år er det dine kjoler hun har på seg». Da lo jeg bare. Men nå er det gått to år, og Dorthe skal ha på seg mine kjoler, sier Nadya stolt.

Like etter var de to kvinnene i full gang med å lage kjolene. Resultatet kan du se på TV fredag kveld.

- Dorthe blir sexy, veldig sexy, lover Nadya!

Relaterte saker videre:

Slik blir du klar for sommeren. Få toppbloggernes vårtips her.

Slik bruker du blazeren din, beige blazere er hot!

Se fottøyet til Oslos fashionistaer iStreetstyle-bloggen.

Publisert: