Justin Timberlake - fra blodharry til stilsikker

Justin Timberlake har vært i rampelyset i 15 år. Her kan du se et utvalg av hans beste og verste antrekk.

I likhet med sin ekskjæreste Britney Spears startet Justin Timberlake sin karriere i barneprogrammet The Mickey Mouse Club. I 1997 ble han en del av boybandet N'Sync. I denne perioden var han innom mange stilarter uten særlig hell. Han kledde seg i alt fra baggy jeans og skinnbukser til fargerike dresser.

Justin Timberlake var også kjent for å variere mellom en rekke ulike hodeplagg. Bandana, kaps, pannebånd, heklelue og fedora-hatt var bare noe av det vi fikk se ham i. Hårsveisene til Timberlake var også i stadig forandring. Blekede krøller, fletter og en kortklipt guttesveis var hans signaturfrisyrer de fem første årene på 2000-tallet.

LES OGSÅ: Knut Bry – fra YSL-modell til stjernefotograf

Da Timberlake slapp albumet «Justified» med hiten «Like I Love You» i 2002, fikk han for alvor stjernestatus. Popstjernens navn var på alles lepper og han ble oftere å se i celebre settinger. Timberlake vokste med stil inn i rollen som soloartist, og i løpet av de siste fem årene har det vært lite å sette fingeren på når det kommer til klær og mote. Popstjernen som famlet i startgropen av sin karriere, har blitt en stilsikker mann med sans for gode materialer og flatterende snitt.

LES OGSÅ: Trendguide: Dette bør du satse på denne våren

LES OGSÅ: Slik bruker du neonfarger

LES OGSÅ: Kjendiskvinnene elsker trusetrenden

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?