Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Redaksjonens ønskeliste denne våren

Sporty sneakers, lekre kjoler og kule jakker er blant plaggene MinMote-redaksjonen ønsker seg nå. 

Vår ønskeliste Elise

MinMote-leder Elise Alexandra Gulbrandsen. Foto: Privat.

Vår ønskeliste Elise

Hårklype fra Des BonBons. Foto: Produsenten.

Vår ønskeliste Elise

Kimono fra H&M. Foto: Produsenten.

Vår ønskeliste Elise

Sko fra Bronx hos Lille Vinkel. Foto: Produsenten.

Vår ønskeliste Elise

Instant Light Lip Comfort fra Clarins i fargen 02 Raspberry hos Kicks. Foto: Produsenten.

Vår ønskeliste Elise

Kjole fra Realisation Par. Foto: Produsenten.

Vår ønskeliste Elise

Jakke fra Acne Studios. Foto: Produsenten.

Vår ønskeliste Elise

Jeans fra Totême hos Oxholm. Foto: Produsenten.

Endelig ute av dvalen! Med bare gater, vår i luften og varmere tider i møte er dette hva MinMote-redaksjonen har på ønskelisten denne sesongen:
MinMote-leder Elise Alexandra Gulbrandsen:

– Jeg har bodd i jeans og ullgenser i det som føles ut som et halvt år. Men nå er det slutt! Jeg ønsker meg derfor denne lekre omslagskjolen fra it-merket Realisation par som jeg kan ha over jeansen (som gjerne kan være modellen «Straight Denim» fra Totême) enn så lenge, før den kan brukes med bare legger til sommeren.

– Vår = skinnjakke for meg. Denne svindyre varianten fra Acne står på drømmelisten, men jeg håper jeg kan finne noe lignende på loppemarked. Med et par kule sneakers og er jeg «good to go» for nærmest enhver anledning.

– Jeg kan ikke få nok av kule kimonoer! Kombinert med et par frekke cowboyboots jeg allerede har sikret meg og litt glossy rosa lepper er det bare å si yiiiha for vår!

MinMote-journalist Maiken Svendsen:

Vårønskeliste Maiken

Sorte Superga-sko i fløyel med platå. Foto: Produsenten.

Vårønskeliste Maiken

MinMote-journalist Maiken Svendsen. Foto: Privat.

Vårønskeliste Maiken

Festivalkjole fra Zara. Foto: Produsenten.

Vårønskeliste Maiken

Grønn tights fra Run & Relax. Foto: Produsenten.

Vårønskeliste Maiken

Ring med rosa sten fra Tom Wood. Foto: Produsenten

Vårønskeliste Maiken

Denim jakke fra Holzweiler. Foto: Produsenten

Vårønskeliste Maiken

Klassiske RayBan-solbriller med mønster. Foto: Produsenten.

– Siden jeg var liten har våren vært høytiden for nye sko, og den sorte varianten i fløyel fra Superga kan brukes til både hverdags og fest. Basegarderoben har et åpenbart hull da jeg ikke eier en oversized olajakke, men kanskje i år er året å gjøre noe med det?

– Jeg elsker smykker, og vil gjerne investere i den lekre ringen fra Tom Wood. I tillegg roter jeg bort billige solbriller hele tiden, men tror jeg kanskje hadde passet bedre på et par klassiske RayBans.

– Våren er perfekt tid til å snike inn litt farger i treningsgarderoben, og for tiden har jeg oppheng i grønt. Selv om det er en stund til gradestokken tillater bare ben, drømmer jeg allerede om festivalkjoler, som denne superkorte fra Zara.

MinMotes herrespaltist Sverre Nordberg-Schulz Hagen:

Sverre liste

Bukse fra Michael Bastian. Foto: Produsenten

Sverre liste

Romspray fra Byredo. Foto: Produsenten

Sverre liste

Klokke fra Timex. Foto: Produsenten

Sverre liste

Skjorte fra SuitSupply. Foto: Produsenten

Sverre liste

Parfyme fra Tom Ford. Foto: Produsenten

Sverre liste

Smykke fra Tom Wood. Foto: Produsenten

Sverre liste

MinMotes journalist, Sverre Norberg-Schulz Hagen. Foto: Privat

– En skikkelig digg ting med våren er å smelle vinduene på fullt gap, og la luften strømme inn. Det er litt den samme følelsen jeg får av Tom Fords Neroli Portofino. Kombinert med en romspray – rett og slett en møbelparfyme – fra Byredo, skal dette bli en velduftende vår.
– I tillegg liker jeg at det endelig er mulig å reise lett igjen. Om vinteren dynger jeg på med mange lag klær, men når det blir varmere klarer jeg meg med skjorte og bukse – men da er det greit at buksene har et ekstra par lommer. Jeg stapper dem ikke for fulle – jeg vil se funksjonell ut, ikke som om jeg er klar til strid.

– Siden jeg sykler er det greit å ha en klokke, så slipper jeg å stoppe for å fiske frem mobilen fra lomma. Når antrekket er såpass enkelt, tenker jeg at det er trygt å eksperimentere med tilbehøret. Solbriller er det mest åpenbare, og i fjor skaffet jeg meg en trendy ring. Kanskje jeg skal prøve meg på et kjede i år?
Les også: Vårens kuleste solbriller for menn

MinMotes videojournalist Stina Haugen:

Vårønskeliste Stina

Explorer-sekk fra Douchebag. Foto: Produsenten.

Vårønskeliste Stina

Videojournalist i MinMote Stina Haugen. Foto: Privat.

Vårønskeliste Stina

Mønstrede kjole fra Zara. Foto: Produsenten.

Vårønskeliste Stina

Sko fra Vans. Foto: Produsenten.

Vårønskeliste Stina

Semsket jakke fra Mango. Foto: Produsenten.

Vårønskeliste Stina

Seleshorts fra Levis. Foto: Produsenten.

Vårønskeliste Stina

Skrubb til kroppen fra L'Occitane. Foto: Produsenten.

– Utepils, våryrhet og masse avtaler etter jobb! Jeg har alltid masse ting å drasse på, og går alltid med sekk. Jeg planlegger å dra på en del turer i vår, så sekken «the Explorer» fra Douchebags har jeg skikkelig lyst på. Det er egentlig en topptur-sekk, men det ser ut som den har plass til mye, og har mange rom.

– Et par nye Vans hadde heller ikke vært feil, og jeg digger den nye rødfargen de har kommet i. Jeg liker veldig godt mandelserien fra Lóccitane, og skrubb før sommeren har jeg hørt skal være bra.

– Jeg krysser alt jeg har for at varmen kommer fort sånn at jeg kan gå med kjole og shorts, i mellomtiden så hadde en jakke i semsket skinn vært topp! Takk for en hvit vinter, vi ses i sola!

Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Hvordan var din opplevelse i dag?