Bellas brudekjoledesigner avslørt

Bella Swan velger  en designklassiker til storbryllupet i den kommende ”The Twilight Saga: Breaking Dawn part 1”.

Camilla Bjørn
Publisert:

Skal du gifte deg? Alt om brud og bryllup finner du her!

Vampyrseriefansen har lenge spekulert i hvordan brudekjolen til Kristen Stewarts rollefigur vil se ut. Og selv om de første klippene fra filmen ikke avslører noe annet enn noen få detaljbilder av brudestasen, er det nå bekreftet at selve kjolen er signert Carolina Herrera.

- Det er alltid en stor glede å designe en brudekjolen, men denne kjolen var spesielt gøy. Kristen er en slående jente og hennes karakter Bella vil bli en vakker brud, sier Herrera i en uttalelse.

Designer Herrera er født i Venezuela og har vært basert i New York siden 1980-tallet. Før hun ble designer var hun kjent som en av verdens best kledde sositetskvinner. Siden designkarrieren tok av har hun kledd ”alle” fra Jackie O til Renee Zellweger.

Hennes signaturstil er klassiske linjer, sterke farger med fokus på kvinnen.

Twilight-forfatter Stephenie Meyer har tidligere uttalt at kjolen er mer gammeldags enn moderne og med et snev av Art Nouveau.

- Den er enklere i stilen enn den mer frynsete Edwardian-stilen. Elegant hvit sateng med lange ermer, har Meyer uttalt om kjolen ifølge Daily Mail.

”The Twilight Saga: Breaking Dawn part 1”har planlagt premiere 18. november. Om kjolen forblir en hemmelighet til da gjenstår å se…

Relevante saker videre:

Nå skal årets mest omtalte brudekjole stilles ut! Les mer her

Fem flotte brudemakeup-stiler. Få inspirasjon til den store dagen!

Publisert:

Finn mer innhold om: