Rihanna feiret bursdagshelgen i frekke strømper

Rihanna feiret bursdagshelgen i dyr design og lårkorte shorts sammen med den britiske moteeliten.

I helgen fikk vi se Rihanna fra både den elegante og den frekke siden. Lørdag kveld ankom hun Stella McCartneys middag i en fotsid, smaragdgrønn selskapskjole.

Rihannas elegante ankomst lørdag kveld var i stor kontrast til det vi fikk se dagen derpå, da hun forlot hotellet. I lårkorte shorts, oversized denimjakke, solbriller og skyhøye ankelstøvletter spankulerte hun ut av hotellet. Det var likevel de frekke strømpene som vekte mest oppsikt.

LES OGSÅ: Rihannas hårforvandling koster flesk: Her ser du hvorfor

På McCartneys tilstelning var det forøvrig flere celebre gjester. Der i blant modellen Kate Moss og «it-jenta» Alexa Chung.

Supermodellen Kate, kom i følge sin mann Jamie Hince. Hun var iført en av McCartneys sexy minikjoler, mens Chung hadde gått for en mer dramatisk look med en fotsid svart santengvariant.

Ifølge Hello Magazine var McCartneys selskap bokstavelig talt magisk. Ikke bare underholdt designeren selv med et forrykende trylleshow, men også flere av gjestene var på scenen som den innleide tryllekunstnerens medhjelpere. En av dem var Chung. Dette var ikke den eneste overraskelsen gjestene fikk, for da samtlige satt fint til bords ankom modellene og gikk visningen mellom gjestenes middagstallerkener.

LES OGSÅ: Her er minMote-redaksjonens ønskelister for våren

LES OGSÅ: I sminkepungen til en ekte fashionista

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?