Trendy tilbehør til under 500-lappen

Julebordskjolen er kjøpt inn og ”krydderet” gjenstår.  Det er på tide å freshe opp kjolen med nytt og nydelig tilbehør, uten at det koster allverdens.  MinMote viser deg vinterens vakreste tilbehør, til en rimelig penge.

Ingrid Bruvik
Publisert:

Vakre vesker

En livsnødvendighet for alle kvinner. Mange ønsker å investere i en tidløs veske, men det finnes mange rimeligere varianter om du bare har lyst på noe nytt og annerledes.

LES OGSÅ:Ti julebordskjoler som aldri slår feil

En sikker festveske er clutchen. Clutcher kommer i alle farger og fasonger, så her er det bare fantasi og lommebok som setter grenser.

I øynefallende ørepynt

Jo større, jo bedre. Lange og lekre. Strass og steiner. Øreflippene må tåle en støyt denne sesongen, de store øredobbene ser nemlig ut til å ha kommet for å bli.

Smukke smykker

Det store «statement»-smykket er en sikker julebordsfavoritt. Smykket rocker opp ett hvert antrekk og gir nytt liv til en gammel kjole. Er du ekstra vågal, er det heller ingenting i veien for å kombinere smykkene, og bruke dem samtidig.

Husk bare at de bør være i forskjellige lengder, slik at det ikke ser klumpete ut.

Dilla på ring

En cocktailring sammen med en flott neglelakk er ofte det som skal til for å øke partyfaktoren på ethvert antrekk. Ringen, på lik linje med smykkene, bør være stor og påfallende.

Men husk, «less is more», så ikke gå i fella og ta på deg hele smykkeskrinet samtidig.

Catwalk

Stiletter må til dersom det skal bli en ordentlig julefest.

Nytt denne sesongen er den spisse stiletten med kortere hæl. Men dersom du liker en høyere hæl, er det heller ingenting i veien for å bruke de klassiske platåpumpsene.

Sort er bestandig det tryggeste valget, mens gull og slangeskinnsmønster egner seg for de oppmerksomhetkrevende. Sørg bare for å ha et par ballerinasko i vesken slik at du slipper å slite ut føttene og unngå sjanglingen hjem.

LES OGSÅ:Stjernene skimret i Chanel

Publisert: