Fashion Weeks med Silje

Merete Gamst
Publisert:

Lurer du på hvordan supermodellene får glødende hud og holder seg vakre? Dette og mange andre spennende motetips får du i sesong to av serien: «Fashion Weeks med Silje»

I serien «Fashion Weeks med Silje» blir leserne med til moteukene i København, New York og Paris. MinMote-teamet med moteekspert Silje Pedersen og Merete Gamst, tar dere med på jakten på de ultimate moteøyeblikkene, kjendis- og modellintervjuer, spaner inn streetstyle og gir gode shoppingtips i de ulike motebyene.

MinMote.no - Norges største moteside

- Jeansen gir meg perfekt rompe

I første episode av serien, blir seerne med backstage under visningen til Diesel Black Gold under «Fashion Weeks med Silje». Mote-Silje møter den norske modellen Siri Tollerød, får makeupråd for neste sommer av en av verdens største makeupartister, Pat McGrath og jeanstips av supermodellen Petra Nemcova.

- Mange sliter med å finne de riktige jeansene, men jeg elsker jeansen fra Diesel, de gir meg en perfekt rompe, sier Nemcova til minMote.

Stjernenes makeup-artist

McGrath er makeupansvarlig for noen av de største visningene under moteukene over hele verden og sørger også for at kjendiser som Jennifer Aniston , Scarlett Johannson og Jennifer Lopez stråler på hver eneste premiere.

- Vi ser flere store trender på makeupfronten neste sommer. For denne visningen har vi laget en lekker soft metallisk look som er enkel å kopiere for de der hjemme, sier makeupartisten til minMote.

Supermodeller og shoppingtips

Mote-Silje møter også supermodeller som Magdalena Frackowiak og Hanne Gaby Odiele får deres hemmelige skjønnhets-og treningstips, og blir med en norsk jentegjeng på tur i New York.

- I serien «Fashion Weeks med Silje», inviteres seerne inn i den hektiske og spennende hverdagen under moteukene. Første sesong var utrolig popluær, så vi håper på å gjenta suksessen fra ifjor. Serien byr blant annet på ekslusive intervjuer med supermodeller, motebloggere og kjendiser, men også gode shoppingtips i de ulike storbyene, sier moteekspert Silje Pedersen.

Mote-Silje gir også daglige oppdateringer og tips på sin blogg.

- Jeg tipser om shopping, sightseeing, restauranter, skjønnhet og mye annet spennende, så her får leserne enda flere gode råd hver eneste dag, sier Pedersen.

Serien er å se på minMote fra 15. september.

Relevante saker videre:

Få gode shoppingtips i New York. Les Mote-Siljes blogg her!

minMote møtte superdesigner Alexander Wang. Se visningen og intervjuet!

Publisert: