Ute i siste liten? 40 venninnegaver til under 500 kroner

Lurer du på hva du skal kjøpe til din beste venninne? Her er minMotes beste julegavetips til moteløvinnen, interiørentusiasten og sminkedukka. Og best av alt -  ikke noe koster mer enn 500 kroner.

Ingrid Bruvik
Publisert:

Her er 40 fine gaver som bestevenninnen garantert setter pris på, enten hun elsker å bake, pynte huset eller seg selv.

Passion for fashion

Når du skal finne noe til den moteinteresserte, finn noe du liker selv og gjerne i de trendy kjedebutikkene. Det øker oddsene for at din BFF også vil elske gaven betraktelig. Det skal nesten gjøre litt vondt å gi de lekre skoa eller det fine øredobbene fra seg. På plussiden så kan du jo alltids låne godbitene.

Til den matinteresserte

Den nye nasjonalsporten er baking og den største bake-hypen er cupcakes. Det finnes garantert en venninne i gjengen som bare elsker å bake søte cupcakes, muffins eller boller.

Gled henne med flott utstyr eller andre kjøkkenrelaterte ting.

Kakepynt, former eller inspirasjonsbøker er bare noe av alt den bakeglade kommer til å digge å få i julegave. Søtt, morsomt og godt.

Til den interiørinteresserte

Er hun shabby chic eller minimalist?

Uansett stil er oddsene store får at du finner noe som faller i smak i en av landets mange nipsbutikker. Gå sammen med en felles venninne å finn noe ekstra fint, eller så kan små servietter og en ramme med et bilde av dere to sammen være alt som trengs.

Det trenger ikke å være dyrt, bare du kjenner stilen hennes.

Til den skjønnhetsinteresserte

I en verden full av spennende nettbutikker som selger kul sminke er det gode muligheter for å finne en fin gave til den skjønnhetsinteresserte som ikke hun har fra før.

Klikk deg gjennom og finn skjønne produkter fra merkervarer som Stila og Urban Decay.

Godbitene vil ikke bare gjøre bestisen ennå vakrere, men også imponere henne aldri så lite. Garantert suksess under juletreet.

Les også:

Rød kjendistrend-Tre veier til julens heteste sminkestil. Her!

Perfekt under juletreeet: 10 skjønnhetskupp til under 200. Her!

Trendy tilbehør til under 500-lappen. Her!

Publisert:

Finn mer innhold om: