Gavetips til gutta på Valentines Day

Med bare to dager igjen til Valentines Day, gir minMote deg inspirasjon til de beste kjærestegavene.

Vi har allerede tipset menn om hva de bør kjøpe til kjæresten, og hva de bør styre unna. Men fortjener ikke også gutta litt ekstra oppmerksomhet på årets mest romantiske dag? La deg inspirere av minMotes gavetips og en rekke ekspertråd.

Garderobefavoritter

Tilbehør er et fint alternativ dersom du vil gi en trendy gave, men er usikker på størrelsen. Du trenger ikke tømme bankkortet for at hans bankkort skal få en fin innpakning, for eksempel fra det svenske it-merket Acne. Skal du gjøre en skikkelig investering kan et par eksklusive mansjettknapper være svaret. Stylist Storm Pedersen har dessuten følgende råd:

- En fin og praktisk beanie-lue er en super gave. Ikke bare er det trendy, men også praktisk i tillegg til at det passer til alle, sier han til minMote.

Til baderomshyllen

Baderomshyllene til menn tenderer til å inneholde langt færre produkter enn hos kvinner, men det betyr ikke at hudpleie er mindre viktig for menn. Norske Marius Kristiansen er mannen bak det norske hunpleiemerket Bad Norwegian, og han mener menn med fordel kan bli flinkere til å ta vare på huden sin.

- Det finnes mange fordommer rundt bruken av ansiktskrem, og de står gjerne sterkest hos menn som aldri har prøvd det. Jeg tør imidlertid påstå at de fleste som gir det en sjanse vil fortsette med det. Huden vår blir jo utsatt for minst like store påkjennelser som huden til damene, så litt fuktighetskrem hver dag kan utgjøre en stor forskjell, sier han til minMote.

Så hva med å gi kjæresten en deilig ansiktskrem til Valentines Day? Er du ute etter noe mer romantisk er massasjeolje (kanskje med et gavekort på massasje?) en sikker vinner. Lorenzo Volloresis lager dessuten varme og sensuelle herreparfymer, sjekk for eksempel ut den Tusen-og-en-natt-inspirerte duften Almut.

Opplevelser

Få gaver topper en fin opplevelse som dere begge kan være med på. minMote har fått hjelp av VGs reiseekspert Dag Fonbæk til å plukke ut tre superromantiske reisemål, som dessuten kan kombineres med shopping i verdensklasse.

Paris

Paris er en av verdens beste shoppingbyer, og tar du med kjæresten hit må du unne deg en tur til flagship-butikken til det franske it-merket Isabel Marant, om så bare for å bli inspirert. Reiseekspert Fonbæk mener dessuten Paris er en perfekt kjæresteby.

- Når det er snakk om romantikk, er det umulig å ikke nevne Paris. Sjekk inn på et hotell Latinerkvarteret hvis dere vil bo både romantisk og sentralt. Der er det fullt av deilige små cafeer og tavernaer, sier Fonbæk.

New York

Ingen kan være uenig i at verdensmetropolen New York tilbyr shopping for enhver smak. Kanskje du rekker en tur innom undertøysgiganten Victoria's Secret for litt ekstra fint Valentines-undertøy også? Det er imidlertid ingen grunn til å frykte at romantikken drukner mellom skyskraperne, mener Fonbæk.

- Det finnes et hav av romantiske ting man kan gjøre sammen i New York, og denne våren blir det også billig å komme seg dit. Hva med å dra på helikoptertur over Manhattan, eller bare gå tur i Central Park? foreslår han.

Roma

Italia huser noen av verdens fremste motehus som Gucci, Versace og Dolce & Gabbana. Dermed kan du gå bananas på shopping, i tillegg til at du kan oppleve en av verdens mest romantiske byer.

- Ta med kjæresten på en av de små isbarene og spis nydelig gelato. Like godt som det er romantisk, tipser Fonbæk.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?